Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 17:58

Σε καλό δρόμο… ο Πανσιφναϊκός!

pansifnaikos-stin-milo-5-5-2012-2

Σε καλό δρόμο βρίσκονται τα ανοιχτά μέτωπα που έχει να κλείσει η διοίκηση του Σιφνέικου Συλλόγου.

 

syros RAOYZAIOS new14

Από μέρα σε μέρα ο Αρ. μητρώου…

Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι του Πανσιφναϊκού θα πάρουν στα χέρια τους τον Αριθμό μητρώου της ΕΠΟ, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση των Δελτίων για τους ποδοσφαιριστές.

Τα χαρτιά τα οποία χρειάζεται για να πάρει ο Σύλλογος το ΑΦΜ από την τοπική ΔΟΥ (Μήλου), είναι επίσης σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα έχει τελειώσει και αυτό το ζήτημα.

Το επόμενο βήμα οι Ακαδημίες…

Το αμέσως επόμενο βήμα για την διοίκηση του κυκλαδίτικου σωματείου, είναι η δημιουργία ακαδημιών, για την σωστή άθληση και εκπαίδευση των παιδιών του νησιού.

aetos-sifnou-2012

Σε καλή πορεία και το ταμείο του Συλλόγου…

Οι κινήσεις όλων στον Πανσιφναϊκό για την εξεύρεση χρημάτων, έτσι ώστε να βγει το μπάτζετ της χρονιάς, είναι σε καλό σημείο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα καλύψει το φετινό κόστος της ομάδας αφού ακόμα και τα εντός έδρα ματς του Πανσιφναϊκού θα διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Η Διοίκηση μαζί με τα μέλη του συλλόγου θα διοργανώσου διάφορες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και τους χειμερινού μήνες έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό που θα χρειαστεί η ομάδα.

Η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό και όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, όσο μπορεί και αντέχει ο καθένας…

pansifnaikos-stin-milo-5-5-2012-3

Ένα ολόκληρο νησί για τον Πανσιφναϊκό…. Η επιτυχία του Συλλόγου είναι ήδη δεδομένη αφού με θέληση και μεγάλη πίστη, όλοι μαζί με έναν κοινό σκοπό… στοχεύουν έως τώρα, σωστά!

Ευχόμαστε το ίδιο να συμβαίνει και στο μέλλον και να μην χαθεί η πίστη και η αγάπη γι αυτό που κάνουν.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares