Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 10:34

Γήπεδο και μεταγραφή για τον Πανσιφναϊκό…

gipedo serifou ypo kataskevi 2011

Οι ενέργειες της δυναμικής διοίκησης της Σιφνέικης ομάδας, με την συμμετοχή του Δήμου Σίφνου…

syros RAOYZAIOS new14έφερε τα πολύ καλά αποτελέσματα για τον σύλλογο αλλά και κατ’ επέκταση για όλο το νησί.

Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες τους, πετυχαίνουν αυτό που άλλοι σύλλογοι, προσπαθούν εδώ και χρόνια, να αποκτήσουν ένα δικό τους γήπεδο αλλά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζητάει η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Πανσιφναϊκός είναι από τους λίγους συλλόγους στις Κυκλάδες, που διαθέτουν «ιδιόκτητο» γήπεδο, αφού το συγκεκριμένο οικόπεδο το έχει παραχωρήσει στον σύλλογο, η Ιερά Μονή Βρύσης, αλλά και… μπόρεσε και πήρε την δωρεά ενός μεγάλου χρηματικού ποσού από έναν άνθρωπο που λατρεύει τη Σίφνο. Τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Συγγελίδη.

Οι παράγοντες του Συλλόγου δεν σταματούν όμως εκεί… αφού σύντομα θα ανακοινώσουν και νέες δωρεές επιχειρηματιών προς το γήπεδο, έτσι ώστε να κατασκευαστούν αποδυτήρια, κερκίδες και να τοποθετηθούν προβολείς. Ο σύλλογος όμως εκτός τα γηπεδικά ζητήματα κοιτάει και τα της ομάδας αφού προχώρησε και στην δεύτερη του μεταγραφή…

gipedo sifnou 1

logo-pas 

Γήπεδο με ονοματεπώνυμο….

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, συζητήθηκε για άλλη μια φορά το θέμα για την ομάδα της Σίφνου.

Τα βήματα τα οποία έχουν γίνει έως τώρα και πάνω απ όλα για το γήπεδο το οποίο μετά από χορηγία του Επιχειρηματία κυρίου Συγγελίδη, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.....

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε δημόσια τον όμιλο Συγγελίδη και πρότεινε το γήπεδο να ονομαστεί ''Γεώργιος Συγγελίδης'' ως ένδειξη ευχαριστίας στον κύριο Συγγελίδη !!!! τον ευχαριστούμε από καρδιάς... μας τόνισε η Γεν Γραμματέας κ Ατσονίου Ευαγγελία.

Όλο το ΔΣ του συλλόγου κάνει ενέργειες από που θα γίνει η αγορά του χλοοτάπητα... και ήδη έχουν κατασταλάξει στην εταιρία.

 

pansifnaikos 2012-23

Η δεύτερη μεταγραφή στην ιστορία του!

Και δεύτερη μεταγραφή για τον Πανσιφναϊκό. Μετά από την μεταγραφή του Ζάσκα από τον Εδεσσαϊκό, η ομάδα προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή, αυτή του Μπιρπανάγου Δημήτρη. Ο  23χρονος αμυντικός χαφ, αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΣ Γαλατσίου οποίος έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και οι δύο αναμένετε να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν σημαντικά την νεοφώτιστη ομάδα αφού πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες.

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών στον Σύλλογο ευελπιστώντας ότι θα συγκεντρωθούν έτσι, τα απαραίτητα μέλη αλλά και έσοδα, έτσι ώστε ο Σύλλογος να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Η διοίκηση οργανώνει ήδη ένα πάρτι για τον Αύγουστο για το οποίο θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares