Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 14:25

Τα βρίσκει με τους παίχτες η Άνω Σύρος…

logo soccer

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκετε ο σχεδιασμός της Άνω Σύρου, όπου τις τελευταίες ημέρες γίνονται διαδοχικές συναντήσεις διοίκησης-παιχτών και αφορούν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι επαφές αυτές ήδη έχουν αποδώσει καρπούς, αφού ήδη 5-6 από τα βασικά στελέχη τις περσινής ομάδας έχουν πει το ναι για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.foskolos

Τις διαπραγματεύσεις και γενικότερα την οργάνωση της Άνω Σύρου έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιώργος Φώσκολος, ο οποίος δήλωσε για τις παραπάνω εξελίξεις:

«Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα τίτλων. Ήδη προχωράμε σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στην ομάδα, ενώ δεν κρύβω ότι κοιτάμε και περιπτώσεις μεταγραφών. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε νεότερα, αφού ήδη έχει επέλθει και συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας».

Είναι οφθαλμοφανές πλέον ότι οι εξελίξεις στην Άνω Σύρο είναι ραγδαίες, αφού το ρεπορτάζ φέρνει την ομάδα να είναι και τους παράγοντες της, να έχουν ένα πολύ δυνατό πλάνο για τη νέα χρονιά, το οποίο, όπως είναι φανερό συνοδεύεται από συστηματικό σχεδιασμό, που αναμένεται για άλλη μια φορά να επικυρώσει το έγκυρο ρεπορτάζ του S.C.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares