Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 11:10

Αλλαγή σκυτάλης για τον προπονητή του Αγερσανίου.

ANAGENNHSH-PYRGOS 2012

Αλλαγή σκυτάλης για τον προπονητή του Αγερσανίου.

Έπειτα από πολλά χρόνια ο Σ. Πολέμης αποσύρεται και αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γ. Φαύνος, με συνεργάτες του τον Κ. Βαγενά και Μ. Καρουση (γυμναστής).

Αυτό αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ομάδας, αν και είχαν ακουστεί πολλά ονόματα, τελικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα πλαισιώνουν εκ μέρους της διοίκησης σαν έφοροι ποδοσφαίρου, οι πρώην ποδοσφαιριστές Ι. Μελισσουργός και Γρ. Δελιμαρης.

agersani sentra xeretismos

Τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί το τεχνικό επιτελείο με τον Πρόεδρο Γ. Κουτελιερη, ώστε να συζητηθεί η ενίσχυση της ομάδας, με σκοπό να διευρυνθεί το ήδη πλούσιο ράστερ.

Θα πρέπει σα σημειώσουμε ότι φέτος θα ισχύσει εσωτερικός κανονισμός, αφού με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. επιθυμεί να υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχεία και όποιος δημιουργεί προβλήματα να πηγαίνει σπίτι του.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στο γήπεδο Αγερσανίου στο τέλος του Αυγούστου.

Επιστροφές- μετακινήσεις.

Ήδη είχαμε την επιστροφή του Γ. Ζουλη από τον Πανναξιακό, ενώ αναμένεται και η απόφαση του Πανναξιακού για την επιστροφή του Γ. Λυμπερτα εάν δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας.

Στο στόχαστρο της ομάδας είναι και ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Μ. Χαμηλοθώρης από τον Πανναξιακό, ενώ σημαντικές προσθήκες για φέτος, είναι ο φορ Σ. Καλτσης που αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια στην Καστέλα, ο Α. Μπρεγκασης που τελείωσε τις σπουδές του και επέστρεψε, καθώς και οι Γ. Τράκος και Λ. Μπογκντανη που απολύθηκαν από τον Στρατό.

Στο αντίποδα, παραχωρήθηκαν ο ταλαντούχος Λ. Ζανος με υποσχετική 1 χρόνου στον Πανναξιακό και οι νεαρό Σ. Σιδερης και Α. Καφετζής στην Νίκη Αλίμου για 1 χρόνο, ένεκα του ότι σπουδάζουν στην Αθήνα.

Τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του Ν. Σάντα στον Ajax Σύρου και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα εκτός αν προκύψει κάποια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Πάντως αρκετοί νεαροί θα προωθηθούν από την ομάδα των νέων, όπως οι Κ. Παππάς, Λ. Μπαλατζιας, Ε. Μπουλαρη, Π. Σεργης και Ε. Κοκκολιος.

polemis sima

Ευχαριστίες Πολέμη.

Τελειώνοντας να σας αναφέρουμε τις ευχαριστίες του Σ. Πολέμη σε όσους συνεργάστηκε σ'ολα αυτά τα χρόνια και ευχές σε εχθρούς και φίλους για καλή συνέχεια.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares