Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 12:03

Η πρωτη για γήπεδο και Πανσιφναϊκού!

proponisi-pansifnaikou-2012-2

Την Παρασκευή έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας με τον προπονητή κ. Δημητριάδη και η ''άτυπη'' πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Σίφνου.

syros RAOYZAIOS arxikaΑπό εκείνη την συνάντηση ο προπονητής έκανε την πρώτη γνωριμία με τους παίχτες του και τους έδειξε τις προθέσεις του. Έκαναν μια ελαφριά προπόνηση με τρέξιμο και ασκήσεις και μετά έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό. Σε αυτή την πρώτη συνάντηση ήταν και οι 4 αρχηγοί, Καραβος-Ατσονιος-Ζασκας και Γκουμας...

Ο προπονητής κ Δημητριάδης έκανε τις σημειώσεις του για τους παίχτες και έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Το ενθαρρυντικό της όλης προσπάθειας είναι ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά τα οποία ξεχώρισαν όλα και έχουν πολύ καλά στοιχεία και σε συνδυασμό με τους παλιούς παίχτες πιστεύουμε ότι θα γίνει μια αξιόμαχη ομάδα. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο χαφ Babaν Andrei από τη Ρουμανίας ο οποίος έδειξε και αυτός ότι μπορεί η ομάδα να περιμένει πολλά από αυτόν. Όλοι οι παίχτες έχουν αρχίσει γυμναστήριο και ειδικό πρόγραμμα διατροφής.

proponisi-pansifnaikou-2012-1
Στην πρώτη πήραν μέρος οι εξής ποδοσφαιριστές: Καραβος Νίκος, Ατσονιος Αντώνης, Ζασκας Δημήτρης, Γκουμας Νικηφόρος, Κομη Γιάννης, Καραβος Γιάννης, Ατσονιος Αγγελος, Μαστροκαλος Κώστας, Λεμπεσης Μανώλης, Λεμπεσης Γρηγόρης, Λεμπεσης Σπύρος, Ποντικης Δημήτρης, Μαργιανος Βασίλης, Σταυριανος Δημήτρης, Καραβης Γιώργος, Χρυσος Γιώργος, Βεντουρης Νικος, Χρυσος Νίκος, Babaν Andrei, Συνοδινος Αντώνης, Συνοδινος Σπύρος, Ζιωγας Δημήτρης, Λυκογιαννης Κώστας και ο Χρυσος Αντώνης.

ergasies-sto-gipedo-sifnou-8-2012-2

Την Κυριακή έφτασε στο νησί από την Πάρο, το μηχάνημα το οποίο έστρωσε το γήπεδο... Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο γήπεδο για να καθοδηγήσουν και να δώσουν ότι βοήθεια χρειαστεί, παίχτες της ομάδας όπως οι 2 αρχηγοί Καραβος και Ατσονιος, αλλά και άνθρωποι από το ΔΣ του συλλόγου.

ergasies-sto-gipedo-sifnou-8-2012-1

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις εργασίες βοήθησαν και επιχειρηματίες του νησιού οι οποίοι διέθεσαν τα μηχανήματα τους (φορτωτές-φορτηγά), ώστε να γίνουν ότι εργασίες χρειάζονται. Σε πολύ λίγες μέρες θα φτάσει στο νησί και ο φυσικός χλοοτάπητα, για να αρχίσει άμεσα η τοποθέτησή του.

Τα μπλουζάκια που έχει τυπώσει ο Πανσιφναϊκός με το σήμα του, έχουν γίνει ανάρπαστα, αφού όλοι αγοράζουν για να ενισχύσουν την ομάδα, επίσης συνεχίζονται οι εγγραφές μελών και… όλοι ετοιμάζονται για το πάρτι της Κυριακής αλλά και για το φεστιβάλ του ''Τσελεμεντε''.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares