Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 08:07

Παραίτηση Γαλανού, έπονται κι άλλοι…

galanos sima lava

Χωρίς τον Μάριο Γαλανό στο πάγκο της θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα η Λάβα Εμπορείου.

syros RAOYZAIOS arxikaΟ κ. Γαλανός, όπως εξήγησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Θωμά Πάνου, δε προτίθεται να κάτσει στο πάγκο της ομάδας του Εμπορείου τη νέα σεζόν. Αιτία σ' αυτή του την απόφαση στάθηκαν κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας οι οποίες κατέληξαν σε αδιέξοδο. Μαζί του τάσσονται και πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται στη Λάβα. Έτσι λοιπόν άγνωστο παραμένει και με ποιόν προπονητή θα κατέβει η Λάβα στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και με ποιούς παίχτες, μιας και όπως αναφέραμε δεν είναι λίγοι αυτοί που τάχθηκαν στο πλευρό του πρώην προπονητή και μέχρι στιγμής έχουν αποφασίσει να μην αγωνιστούν.

 

Οι λόγοι παραίτησης Γαλάνη

Οι λόγοι της παραίτησης του νεαρού προπονητή της Λάβας, που στη μισή σεζόν που είχε την ομάδα στα χέρια του κατάφερε να τη μεταμορφώσει προς το καλύτερο - αγωνιστικά και μη - ήταν, όπως τόνισε ο ίδιος κάποια αυτονόητα πράγματα τα οποία από κοινού ζήτησε μαζί με μεγάλη ομάδα παιχτών. Τα πιο πολλά από αυτά είχαν - χωρίς να είναι εξωπραγματικά (μάλλον αυτονόητα για το 2012) - να κάνουν με την οργάνωση της ομάδας και την εικόνα που θα παρουσίαζε αυτή στα επίσημα παιχνίδια (νερά για τους παίχτες, σωστές φανέλες και τέλος στην όποια προχειρότητα που μάστιζε την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια).

lava-asteras-14-1-2012

Μαζί του και πολλοί άλλοι

Χαρακτηριστικό είναι πως στο Εμπορείο ξόδεψαν αρκετό χρόνο με συναντήσεις παιχτών και πρώην πια προπονητή, με σκοπό να παρουσιάσουν τις αποφάσεις τους στη διοίκηση της ομάδας.

Κάτι τέτοιο έγινε αλλά όπως φάνηκε δε πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν. Παρ' όλα αυτά τις τελευταίες μέρες η διοίκηση έκανε κρούση στους παίχτες αλλά κάποιοι από αυτούς έμειναν σταθεροί στη θέση τους πως αν δε λάμβαναν τις εγγυήσεις πως η Λάβα θα είχε την εικόνα που της αρμόζει δε θα συμμετείχαν, όπως και πράττουν τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Παρ' όλα αυτά η ομάδα δηλώθηκε κανονικά στο πρωτάθλημα και θα συμμετέχει στη φετινή σεζόν.

Τώρα με ποιούς και πως... το μέλλον θα δείξει.

 

“Μένω κοντά στη Λάβα, θα βοηθήσω αλλά όχι έτσι”

Το ότι παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή δε σημαίνει πως άφησε και την ομάδα σύμφωνα με τον Μάριο Γαλανό.

''Μένω κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ αλλά με τις παρούσες συνθήκες δε θα είμαι στο πάγκο'' μας τόνισε ο νεαρός προπονητής.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares