Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 17:23

Με νέο προπονητή και αλλαγές στο ρόστερ της η ΑΕ Στενής

PROPONHSH AE STENH.1

Αύριο Δευτέρα 10/9/2012 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2012-2013 υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού Κ. Τσοπλάκη, ο οποίος κάθεται για δεύτερη φορά στον πάγκο της Α.Ε Στενής.

 

Αξιοσημείωτες θα είναι οι απουσίες του Σπυράκη Γιώργου ο οποίος τέλειωσε τις σπουδές του και αποχώρησε για τον Κλαδά Σπάρτης, του Παρασχούδη Βάιου για τον Ατρόμητο Ασπρονερίου Έβρου για τον ίδιο λόγο, του Αλεξίου Δημήτρη για τον Α.Ο Τήνου, όπως επίσης του Βελαλόπουλου Ιωάννη για την ίδια ομάδα.

 

Η Α.Ε Στενής ενισχύθηκε με την προσθήκη δύο ταλαντούχων νεαρών παιχτών, του Απέργη Νίκου σαν ελεύθερος και του Φώσκολου Σταμάτη σαν μεταγραφή από τον ΑΟΤ.

PROPONHSH AE STENH

Σημαντικές επίσης θα είναι οι απουσίες του Γιαννησόπουλου Φραγκίσκου από το ρόστερ της ομάδας για προσωπικούς λόγους και του επί πολλά χρόνια πρώτου σκόρερ της ομάδος Σουμπασάκου Νίκου.

 

Το Δ.Σ της Α.Ε Στενής θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή Σουμπασάκο Ιωάννη, που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

 

Το σωματείο της Τήνου εύχεται, καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι.

 

Οι ανταποκριτές

 

Χαρικιόπουλος Ι.- Ζαλώνης Ι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares