Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 01:49

Καρτεράδος-Λάβα: ''Αγγλικό σκορ''.

KOSMOS STO KAMARI

Στο μοναδικό ματς, που έγινε για τον 3ο όμιλο, Καρτεράδος και Λάβα, πρόσφεραν συγκινήσεις και πολλά τέρματα, στους 300, περίπου φίλους του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου του Καμαρίου.

Σε ένα παιχνίδι, που επικράτησε η δύναμη και το πάθος, η Λάβα, που σημειωτέων έπαιζε από το 28΄με δέκα παίχτες, μετά από την δικαιολογημένη κατά τα άλλα αποβολή του φυσικού ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Κατσίπη, ήταν αυτή που έδειξε να θέλει και να μπορεί τελικά να πάρει το παιχνίδι με το τελικό 3-4, να της δίνει το πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Τα είχε όλα.

Επτά γκολ, δύο πέναλτι, εννέα κίτρινες, μια κόκκινη και πολλά νεύρα, συνοδευόμενα με ένταση, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου, άφησε γλυκόπικρη γεύση, σε όσους πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και δεν πάνε στο γήπεδο με σκοπό να βγάλουν τα απωθημένα της «Τρόικας». Η διαιτητική τριάδα των, Βάϊλα, Αλιφραγκή και Ζώρζου, παρά τα αδικαιολόγητα παράπονα μερικών τα πήγε πολύ καλά, έχοντας μια άψογη διαχείριση του παιχνιδιού, το οποίο θα έπρεπε τελικά να είχε λήξει με πολλές περισσότερες αποβολές και από της δύο πλευρές.

Τα γκολ.

Ο «χορός των γκολ άνοιξε στο 14', όταν ο Δεναξάς επωφελήθηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έβαλε μπροστά στο σκορ την Λάβα.

Ο Καρτεράδος, όμως είχε έτοιμη την απάντηση και στο 19΄, όταν ουσιαστικά έκανε την πρώτη οργανωμένη επίθεση, ο Βαζαίος, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Λιγνού, πλάσαρε τον Αρτέμη και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Δρόσος στο 27΄ξαναδείνει προβάδισμα στην Λάβα, με περίτεχνη προσωπικοί ενέργεια, αφού πέρασε όλη την άμυνα του Καρτεράδου.

Ο Κουντούρης, κάνει το παιχνίδι gran giniol αμέσως μετά την σέντρα, όπου με άψογο πλασέ κάνει το 2-2, στο 28΄.

Στο 41' ο Βάλβης ευστοχεί σε πέναλτι, που υπέπεσε ο Πρέκας και σωστά σφύριξε ο Βάϊλας, κάνοντας το 2-3, σκορ που έστειλε της δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (52΄), η Λάβα καταφέρνει να κλειδώσει ουσιαστικά το ματς, όταν ο Συρίγος με πλασέ νικάει τον Αρτέμη και κάνει το 2-4.

Η αντίδραση του Καρτεράδου ήταν σπασμωδική, έχοντας την ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι στο 67΄, αλλά ο Δεδρινός πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια, αφού η εκτέλεση του ήταν κακή και δεν κατάφερε να νικήσει τον Δρόσο. Το μόνο, που κατάφερε ο Καρτεράδος ήταν να μειώσει στο 92΄ και πάλι με τον Βαζαίο (3-4).

Α.Ο Καρτεραδος: Αρτεμης, Πρεκας (46' Χαλαρης), Δενδρινος, (80' Γεωργιαδης), Δανασης, Βλαβιανος, Σορωτος, Κουντουρης,  Ντανεβ, Πολυζοπουλος, Βαζαιος, Λιγνος.

Λαβα Εμπορειου: Δροσος Α., Δαρζεντας Ε. (93' Βαλβης), Βαλβης Ι., Δαρζεντας Ζ. (85' Διαμαντοπουλος), Σιγαλας (55' Ζαμπελης Γ.), Δεναξας Ι., Κατσιπης, Δεναξας Π., Συριγος, Δροσος Κ., Ζαμπελης Β.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares