Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 22:25

Απέδρασε με το διπλό ο Αστέρας απο την Μήλο.

pansifnaikos-asteras-21-10-2012-1

Την τρίτη του και πιο πικρή ήττα γεύτηκε αυτήν την αγωνιστική στη Μήλο ο Πανσιφναϊκός από τον Αστέρα Μαρμάρων, αφού προηγήθηκε μεν με 1-0 στο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ της νίκης, δέχτηκε δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και ηττήθηκε με 1-2.

Οι δύο ομάδες στη Μήλο κέρδισαν από ένα ημίχρονο και στο σκορ αλλά και στην απόδοση τους. Η ομάδα του Πανσιφναϊκού είχε την τύχη να προηγηθεί με εκπληκτικό γκολ του Σίμου Κορακή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό! Ένα γκολ που πάγωσε την ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων που δεν ερχόταν με την καλύτερη ψυχολογία στη Μήλο και έδωσε φτερά ενθουσιασμού στους Σιφνιούς. Η ομάδα της Πάρου βγήκε μαζικά στην επίθεση αφήνοντας κενούς χώρους που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Σίφνου, ειδικά στο 20ο λεπτό όταν σε κατά μέτωπο αντεπίθεση, ο Δεπάστας έχασε μοναδικό τετ α τετ που μετά από κόντρα με τον Σερέπα κατέληξε σύριζα άουτ. 

pansifnaikos-asteras-21-10-2012-2

Προηγουμένως ο Αστέρας Μαρμάρων είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στην κεφαλιά του Κληρονόμου από κόρνερ που βρήκε στη συμβολή των δοκαριών του Καραβού στο 14’, ενώ ένα λεπτό αργότερα και πάλι με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ομάδας της Σίφνου ο Ρούπας έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

milos-mileika-neaΤο δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερες ευκαιρίες αλλά πολύ περισσότερο σασπένς ειδικά στο δεύτερο μισό, όταν άρχισε ο χορός των αποβολών. Την αρχή έκανε στο 61’ ο Κρητικός του Αστέρα Μαρμάρων, που είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα αντιαθλητικό φάουλ στον πιτσιρικά του Πανσιφναϊκού Συνοδινό. Τίποτα πια δεν έδειχνε ότι θα άλλαζε την τύχη του αγώνα υπέρ της ομάδας της Σίφνου μέχρι το τελευταίο τέταρτο, το πιο συγκλονιστικό του αγώνα.

Μοιραίος για την ομάδα του Πανσιφναϊκού ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής της Μπιρπανάγος, ο οποίος στο 79’ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ένταση του και σε μια απόφαση του διαιτητή διαμαρτυρήθηκε έντονα, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα που άφησε και την ομάδα του με 10 παίχτες στο πιο κρίσιμο σημείο. Από την φάση αυτή μάλιστα ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα Μαρμάρων.

pansifnaikos-goollllll

Κι ενώ ο Αστέρας Μαρμάρων είχε πάρει για τα καλά τα ηνία του αγώνα και ο Πανσιφναϊκός προσπαθούσε πια με νύχια και με δόντια να κρατήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας ήρθε μια αποβολή-γκολ καρμπόν με την φάση της ισοφάρισης. Στο 88’ ο αμυντικός του Πανσιφναϊκού Ποδότας εμποδίζει με το χέρι αντεπίθεση του Αστέρα Μαρμάρων και παίρνει και αυτός με δεύτερη κίτρινη την άγουσα για τα αποδυτήρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, με 9 παίχτες πλέον ο Πανσιφναϊκός δέχεται το δεύτερο γκολ από τον δαιμόνιο Καράι μετά από αντεπίθεση από τα δεξιά που κλειδώνει οριστικά την πρώτη νίκη του Αστέρα μαρμάρων στο πρωτάθλημα, αφήνοντας με την πίκρα παίχτες και φιλάθλους του Πανσιφναϊκού.                                 

Τα γκολ του αγώνα

1-0: Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ του Σίμου Κορακή αφήνει άγαλμα τον Σερέπα και βάζει μπροστά στο σκορ τον Πανσιφναϊκό.

1-1: Σε εκτέλεση φάουλ του Αστέρα Μαρμάρων από αριστερά, ο Καραβός χάνει τη μπάλα και από κοντά με πλασέ ο Ρούπας ισοφαρίζει για τον Αστέρα Μαρμάρων.  

1-2: Η πίεση που ασκεί ο Αστέρας Μαρμάρων στο τελευταίο δεκάλεπτο αποδίδει τους καρπούς της νίκης όταν ο Καράι που κυνηγούσε λυσσαλέα το γκολ σε όλο το ματς το πετυχαίνει με σουτ από δεξιά στο φινάλε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.   

Παίχτης του αγώνα: Σταύρος Κληρονόμος – Αστέρας Μαρμάρων: Ο μέσος του Αστέρα ήταν ο πιο απειλητικός παίχτης για την ομάδα του Πανσιφναϊκού. Από τα πόδια του ξεκινούσε η δημιουργία των περισσότερων φάσεων για την ομάδα του Αστέρα και δεν είναι τυχαίο που ο προπονητής του Πανσιφναϊκού δεν σταμάτησε να φωνάζει συνεχώς στους παίχτες του «Το 10, το 10, προσοχή στο 10»…

pansifnaikos-asteras-21-10-2012-4

Οι συνθέσεις των ομάδων

 

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης Δ.): Καραβός, Ποδότας, Καραβής, Μπιρπανάγος, Ζάσκας, Κορακής, Συνοδινός, Δεπάστας (57’ Σταυριανός), Μουτσάκης, Ζιώγας (Χρυσός), Καλογήρου.

Αστέρας Μαρμάρων (Λουκής Γ.): Σερέπας, Κρητικός, Παπαδόπουλος (81’ Ζούμης), Λιόντος (67’ Ρούσσος Χ.), Κληρονόμος, Καρανίκης, Ρούσσος Γ., Ρούπας (90’ Δείκτας), Αλιπραντής, Σάμιος, Καραϊ.

Την επόμενη αγωνιστική στις 4-11 ο Πανσιφναϊκός υποδέχεται και πάλι στη Μήλο τον ΑΟ Πάγου και ο Αστέρας Μαρμάρων στο τοπικό ντέρμπι της Πάρου το Νηρέα.

Μικρά από τη Μήλο

-Αρκετά λίγοι αυτή τη φορά οι φίλαθλοι του Πανσιφναϊκού που ταξίδεψαν στη Μήλο. Αιτία κυρίως ο καιρός και τα μποφόρ που «φόβισαν» τους εκδηλωτικούς «γείτονες»!

-Πολλά παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα Σοφιανό Αγγέλου είχαν αμφότερες οι ομάδες, κυρίως για την «ευκολία» που έβγαζε από το τσεπάκι τις κάρτες… κίτρινες και κόκκινες (3 αποβολές)

-Ντεμπούτο ως βοηθός διαιτητή και για την προπονήτρια του Παμμηλιακού Δήμητρα Ρόλλη που ήταν εξαιρετική στα καθήκοντα της, παρά τις δύσκολες φάσεις που της έτυχαν προς το τέλος του αγώνα.

-Στον ένα βαθμό είναι μετά τη νίκη του ο Αστέρας Μαρμάρων αφού είχε τιμωρηθεί και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2.

-Ο Αστέρας ταξίδεψε στην Πάρο χωρίς τους δύο καθαρόαιμους του επιθετικούς Χριστόφορο Χρήστο και Χριστόφορο Λευτέρη αλλά και με τον τραυματία Panatiu που θα χάσει όλη την χρονιά λόγο χιαστών.

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ 1-2 (ΦΩΤΟΣ) από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares