×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 14:55

Παρέλασε στη Μήλο ο Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

pansifnaikos-pagos-28-10-2012-2

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Α.Ο. Πάγου με αντίπαλο την νεοφώτιστη ομάδα του Πανσιφναϊκού στο φιλόξενο δημοτικό στάδιο της Μήλου, καθώς πήρε άνετη νίκη με 1-7 και επέστρεψε ξανά στις νίκες.

Μόλις στο 8ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 0-2 με τον Χούρο να πετυχαίνει ένα γκολ αλά Giovanni, σχεδόν από τη σέντρα αφού είδε πως ο τερματοφύλακας βρισκόταν μακριά απ’ την εστία του και τον κρέμασε. Την σκυτάλη πήρε ο Ρούσσος Γ. που έπιασε σουτ μέσα απ την περιοχή χωρίς ν’ αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης για τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Πάγος παρά το πρόωρο προβάδισμα δυο τερμάτων συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να σημειώσει άλλο τέρμα μέχρι το ημίχρονο και με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια με το ρευστό 0-2.

pansifnaikos-pagos-28-10-2012-1

syros-vamvakaris-2012Στην επανάληψη ο μονόλογος συνεχίστηκε για τους φιλοξενούμενους που μετουσίωσαν την κατοχή τους σε γκολ και θέλησαν να καθαρίσουν τον αγώνα. Ο Χούρος και πάλι ήταν ο δράστης, καθώς με πολύ όμορφο πλασέ έξω απ’ την περιοχή έκανε το 0-3 ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Σαμιωτάκης πέτυχε από κοντά το 0-4.

Ο Πανσιφναϊκός κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής και το 3ο του στην κατηγορία και να μειώσει σε 1-4 με τον Γκούμα

Η απάντηση απ’ τον Πάγο ήταν άμεση όμως, με τον Πρελορέτζο αυτή τη φορά να περνάει και τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 5ο γκολ της ομάδας του αφού προηγουμένως συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Χουρο.

pansifnaikos-pagos-28-10-2012-0

Το 6ο γκολ ήταν και πάλι από τον Χούρο, με πανομοιότυπο τρόπο του προηγούμενου προσωπικού του και πετυχαίνοντας έτσι για 2η φόρα φέτος χατ-τρικ.

Το σκορ έκλεισε ο Ρούσσος Ν. καθώς έπιασε μετά από κόρνερ την κεφαλιά η οποία αποκρούστηκε και με δεύτερη προσπάθεια από κοντά πλάσαρε για να σημειώσει το 7ο και τελευταίο τέρμα για την ομάδα του.

 

Όλα στο 7 για τον Πάγο…

 

  • Με τους παίκτες να μην επηρεάζονται αρνητικά από το πολύωρο ταξίδι που ξεκίνησε νωρίς νωρίς το πρωί στις 7 και ταξίδευαν για 7 ώρες με 7 μποφόρ. Η ταλαιπωρία ολοκληρώθηκε ιδανικά όμως καθώς πέτυχαν 7 γκολ.
  • Με κρητική λύρα και χορό υποδέχονταν και πανηγύριζαν, μέλη της διοίκησης άλλα και φίλοι του Πάγου τα γκολ του χθεσινού αγώνα, αφού παράλληλα με τον αγώνα πραγματοποιήθηκε η επιτυχημένη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Α.Ο. Πάγου.

pansifnaikos-pagos-28-10-2012-3

Η προσπάθεια πάνω απ’ όλα..

 

  • Οργανωμένος και ενθουσιώδης ο Πανσιφναϊκός, αλλά χωρίς εμπειρία ακόμη για την κατηγορία. Όμως παρά τη διακύμανση του σκορ οι Σίφνιοι δεν σταμάτησαν να παίζουν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
  • Την συμπαράσταση λιγοστών φίλων είχαν και πάλι οι Σίφνιοι σε έναν ακόμη αγώνα, κάτι που δείχνει πως πιστεύουν στην δύσκολη και καινούργια προσπάθεια και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας τους.

Για την 5η Αγωνιστική, ο Πανσιφναϊκός θα ταξιδέψει για πρώτη φόρα εκτός Μήλου για να αντιμετωπίσει τον ΝΗΡΕΑ στη Πάρο ενώ ο Α.Ο. Πάγου θα φιλοξενήσει το βράδυ της Κυριακής τον Α.Ο. Πάρου.

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.) Κάραβος, Ατσονιος, Ζιωγας, Λεμπέσης Μανώλης, Λεμπέσης Γρηγορης, Ποντικης Δημήτρης, Συνοδινός Αντώνης, Σταυριανος Δημήτρης, Δεπαστας Νίκος, Γκουμας Νικηφορης, και Κορακης Σιμος.

Α.Ο. Πάγου: (Ξενικάκης Η.) Λοίσιος, Ρούσσος Ν., Σαμιωτάκης, Φωτεινιάς Α., Βαμβακάρης, Πάπιτσης, Μανωλιός, Χούρος, Ρούσσος Γ. (Κακακιός), Βαρθαλίτης (Μαραγκός), Πρελορέτζος (Φωτεινιάς Μ.)

pansifnaikos-pagos-28-10-2012-5

Φώτος: Ανδρέας Τρούλλος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares