Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 00:42

Συνεχίζει ο Αστέρας...

serifos-asteras-4-11-2012-0

Ο Αστέρας παρά την κακή εμφάνιση στη Σέριφο και με όπλο την εμπειρία κάποιων παικτών του επέκτεινε το νικηφόρο του σερί σε τρία παιχνίδια.

Η νίκη με 1-2 στη Σέριφο ήρθε δύσκολα και παρά τη μαχητικότητα που επέδειξαν οι γηπεδούχοι. Από την άλλη πλευρά, οι Σερφιώτες σημείωσαν το πρώτο τους εντός έδρας γκολ, γεγονός που πανηγυρίστηκε δεόντως από το ενθουσιώδες κοινό.

serifos-asteras-4-11-2012-1

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν πρόδιδε την κακή εικόνα που θα ακολουθούσε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν κλείσει στο μισό τους γηπεδούχους και είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν. Στο 3' ο Καράι είχε σουτ από δεξιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Βαλσαμάκης. Στο 6' ο Χριστόφορος είχε φάση καρμπόν αλλά ο Βαλσαμάκης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Ο ΑΟ Σερίφου απείλησε στο 12' για πρώτη φορά, όταν σουτ του Π. Αντωνάκη έφυγε άουτ όπως και στο 27' το σουτ του Μαγουλά.

serifos-asteras-4-11-2012-4

Στο 31' ο Α. Βαλσαμάκης βγήκε τετ α τετ όμως ο Σερέπας, που ήταν σταθερός σε ένα ακόμα ματς μπλόκαρε. Στο 35' και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν από λάθος της άμυνας, ο Α. Βαλσαμάκης έπιασε μια κεφαλιά που παραλίγο να κρεμάσει το Σερέπα. Όμως στο 39' ο Αστέρας κέρδισε κόρνερ, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Χριστόφορος έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του ΑΟ Σερίφου. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

serifos-asteras-4-11-2012-2

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο ήλιος ήταν πολύ δυνατός, ο ρυθμός έπεσε. Ο Αστέρας απείλησε πρώτος στο 55' όταν ο Σάμιος με προσωπική ενέργεια έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του βγήκε άουτ. Στο 57' οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση κόρνερ είχαν ευκαιρία για κάτι καλό αλλά οι παίκτες τους δεν εκμεταλλεύτηκαν το σουτ που βγήκε. Στο 59' ο Κληρονόμος έβγαλε εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Καράι που πετάχτηκε μπροστά αλλά ανατράπηκε από τον Κ. Βαλσαμάκη. Στο 60' ο ίδιος παίκτης εκτέλεση το πέναλτι για το 0-2. Η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 79' όταν ο Γιαννιώτης, σύμφωνα με το διαιτητή ανέτρεψε τον αντίπαλο εντός περιοχής και ο Σολωμός ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-2. Ο χορός των φάσεων έκλεισε στο 90' όταν ο Κρητικός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κληρονόμος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των αντιπάλων.

serifos-asteras-4-11-2012-3

Ο ΑΟ Σερίφου την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τον Πανσιφναϊκό ενώ ο Αστέρας Μαρμάρων ταξιδεύει στη Σύρο για ν αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

 

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Κουτσούκος): Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος Ι., Λιβανιός Μ., Γαβριήλ (34' Σολωμός), Γεροντάρης Γ., Λιβανιός Μ., Μαγουλάς, Μποφίλιος Σ., Βαλσαμάκης Α. (58' Μποφίλιος Γ.), Αντωνάκης Π. (Αντωνάκης Ν.), Ράμπιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Σάμιος): Σερέπας, Κρητικός, Παπαδόπουλος (91' Ρούσσος Ε.), Αλιπράντης, Σάμιος, Καρανίκης, Ρούπας (75' Ρούσσος Χ.), Χριστόφορος, Ρούσσος Γ. (65' Γιαννιώτης), Κληρονόμος, Καράι

 

Η Διοίκηση του Αστέρα καθώς και όλη η αποστολή που ταξίδεψε στην Σέριφο, ζήτησε να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες τους, για την άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Επιμέλεια: Σεμίνα Μαργαρίτη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares