Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 14:52

Πανσιφναϊκός και ΑΟ Σερίφου μοιράστηκαν τους πρώτους βαθμούς.

pansifnaikos-serifos-11-11-2012-5

Πανσιφναϊκός και ΑΟ Σερίφου τα έδωσαν όλα για την πρώτη νίκη και μοιράστηκαν τους πρώτους βαθμούς.

milos-mileika-neaΤον δικό τους τελικό έδιναν αυτήν την αγωνιστική ο Πανσιφναϊκός με τον ΑΟ Σερίφου στη Μήλο. Οι δύο νεοσύστατες ομάδες πάλεψαν δυνατά για τη νίκη, έχοντας την συμπαράσταση αρκετών φίλων τους που αψήφησαν τα μποφόρ και ταξίδεψαν στη Μήλο, αλλά τελικά μοιράστηκαν δίκαια από ένα βαθμό. Πανσιφναϊκός και ΑΟ Σερίφου «πνίγηκαν» στο άγχος του «πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», αφού με την τωρινή δυναμική τους είναι δύσκολο να ψάξουν για βαθμούς στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

pansifnaikos-serifos-11-11-2012-1

Ο ΑΟ Σερίφου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τη λογική της φιλοξενούμενης ομάδας που θέλει να αιφνιδιάσει και να πάρει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να το καταφέρει στα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά οι παίχτες του δεν είχαν την ψυχραιμία λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα όπως προαναφέρθηκε. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο ο Πανσιφναϊκός δεν πάταγε καθόλου καλά μες το γήπεδο και η Σέριφος έδειχνε να παίρνει το ρόλο του φαβορί, οι Σιφνιοί πείσμωσαν και αναθάρρησαν. Το δεύτερο δεκάλεπτο τους άνηκε και ήταν η σειρά τους να καρδιοχτυπήσουν την άμυνα του ΑΟ Σερίφου. Αυτό είχε αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αφήσουν το ανοιχτό παιχνίδι και να προστατέψουν πρωτίστως τα νότα τους βγαίνοντας προσεκτικά μπροστά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν στο δεύτερο μισό του α’ ημιχρόνου να μην δημιουργηθούν ιδιαίτερες φάσεις και το ημίχρονο του ντέρμπι να κλείσει στο 0-0.

pansifnaikos-serifos-11-11-2012-2

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες στην ίδια λογική και το χρόνο να περνά χωρίς να αφήνει χωρίς κάποια σημαντική φάση μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο. Από το 70’ και μετά το σασπένς ανέβηκε κατακόρυφα με τις δύο ομάδες να πιέζουν εκατέρωθεν για τη νίκη. Πρώτα και πάλι ο ΑΟ Σερίφου, ο οποίος παρότι υπολειπόταν σε ποιότητα ατομικά αλλά είχε περισσότερο σθένος (απόρροια του μεγαλύτερου μέσου όρου ηλικίας των παιχτών του) δημιούργησε δύο μοναδικές φάσεις για γκολ και έβαλε φωτιά στην κερκίδα του. Η απάντηση στις κλασικές ευκαιρίες ήρθε από την μεριά του Πανσιφναϊκού στο τελευταίο δεκάλεπτο με την φάση του αγώνα να του ανήκει, φάση από την οποία θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αλλά η κούραση και το θολωμένο πια μυαλό δεν άφησε τους παίχτες του να τελειώσουν σωστά.

pansifnaikos-serifos-11-11-2012-3

serifos-RIZES-Το τελικό 0-0 αφήνει μια πικρία στους Σιφνιούς καθότι τυπικά γηπεδούχοι, αλλά και όπως είπαμε ποιοτικά λίγο καλύτερους. Σε ένα όμως ντέρμπι οποιασδήποτε κατηγορίας τέτοιου πάθους για τη νίκη όταν η ποιοτική διαφορά είναι τόσο μικρή σε σχέση με το επίπεδο της κατηγορίας, η δύναμη που έβγαλαν οι Σερφιώτες θα μπορούσε να φανεί πιο χρήσιμο. Αποτέλεσμα λοιπόν δίκαιο για τις δύο ομάδες, που πλέον αμφότερες κρατούν το γεγονός ότι καμία από τις δύο δεν θα κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης): Καραβός, Ποδότας, Καράβης, Μπιρμπανάγος, Ζάσκας (80’ Σταυριανός), Ζιώγας, Ατσόνιος, Κορακής, Δεπάστας (62’ Δημητριάδης), Συνοδινός, Μουτσάκης.

ΑΟ Σερίφου (Koτσίκος): Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος, Γεροντάρης Φ., Λιβάνιος, Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Α., Μαγούλας (82’ Κοτσέτας), Μποφίλιος, Ραμπιάς (90’ Γαβριήλ), Παρίσης.

Μικρά από τη Μήλο

-Το… ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έκανε ο προπονητής του Πανσιφναϊκού Δημητριάδης, ο οποίος στο 70ο λεπτό φόρεσε φανέλα και μπήκε αλλαγή στην προσπάθεια του να δώσει στην ομάδα του την αγωνιστική εμπειρία και ποιότητα για να πάρει τους βαθμούς της νίκης και λίγο έλειψε να το καταφέρει. Με την είσοδο του ο Πανσιφναϊκός ανέβασε επίπεδο.

 pansifnaikos-serifos-11-11-2012-4

-Ντεμπούτο και για τον πεπειραμένο στα δύσκολα μονοπάτια της Δ’ Εθνικής ρέφερι Θωμά Πάντο που ήταν ακριβώς αυτός που έπρεπε σε ένα τέτοιο «σκληρό» και παθιασμένο παιχνίδι. Ο κ. Πάντος μοίρασε από την αρχή του αγώνα τις κάρτες όπως έπρεπε για να αποτρέψει τα σκληρά μαρκαρίσματα στη συνέχεια κάτι που είχε άμεσο αποτέλεσμα. Εξαιρετικοί και οι βοηθοί του, Δήμητρα Ρόλλη και Μενέλαος Μαρκαντώνης.

-Τον αγώνα παρακολούθησαν ο τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί στο πλοίο με τις αποστολές των δύο ομάδων στο ταξίδι της επιστροφής τους από την Πάρο.

pansifnaikos-serifos-11-11-2012-0

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares