Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 17:51

Νικη στο φιναλε για τον Νηρέα

serifos-nireas-25-11-2012-1

Ένα συναρπαστικό ματς βασισμένο στην δύναμη και επηρεασμένο από τα τερτίπια του αέρα, παρακολουθήσαμε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερίφου, μαζί με περίπου 150 φίλους της τοπικής ομάδας αλλά και μερικούς παριανούς που ακλούθησαν την ομάδα του Νηρέα.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Πάρου με σκορ 3-2 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Πραμμάτιας στο 86’ λεπτό και ενώ το σκορ έως τότε ήταν 2-2.

Από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα…

serifos-nireas-25-11-2012-2

serifos-passagio-cafe1Το 1ο ήταν για τους γηπεδούχους

Ο ΑΟ Σερίφου μπήκε πολύ καλά στο ματς και προηγήθηκε δύο φορές με σκόρερ και στα δύο τέρματα τον Κοσμά Παρίση.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΑΟ Σερίφου είχε δοκάρι, όταν ο Γιάννης Γεροντάρης από το κέντρο του γηπέδου, εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Καρποδίνη και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο 10ο λεπτό ο Τέτλα από τα αριστερά, με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή του Βαλσαμάκη ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αντωνάκης επιχείρησε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καρποδίνη.

Στο 16’ ο Στρατής Κρητικός, πάσαρε στον Σουλίδη μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από τα δοκάρια της Σερίφου.

serifos-nireas-25-11-2012-3

serifos-RIZES-Γκολ… Στο 30ο λεπτό ο ΑΟ Σερίφου πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Παρίση όταν, ο Γιάννης Γεροντάρης εκτέλεσε φάουλ, ο Παρίσης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Γκολ… τρία λεπτά αργότερα, ο Νηρέας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πραμμάτια σε κόντρα επίθεση, πλάσαρε σωστά τον Βαλσαμάκη Κοσμά και έφερε το ματς στα ίσια.

Γκολ… ο ΑΟ Σερίφου στο 38ο λεπτό σημείωσε το 2-1 όταν ο Παρίσης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος αλλαγή του τερματοφύλακα και του αμυντικού του Νηρέας, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σωστά τον Καρποδίνη κάνοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 2-1.


serifos-nireas-25-11-2012-4

paros-ATOU 2 ME THLΤο Δεύτερο ήταν του Νηρέα…

Στο 52ο λεπτό ο Haxhija έπιασε την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Γκολ… ο Νηρέας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 60ο λεπτό όταν ο Κρητικός έβγαλε συρτή σέντρα από δεξιά, στην πορεία της βρέθηκε ο Γεροντάρης Γιάννης ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δύο λεπτά μετά την ισοφάριση ο απείλησε με τον Haxhija, όταν ο παίκτης του Νηρέα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαλσαμάκη.serifos-takis-taverna

Στο 63ο λεπτό ο Κρητικός, έφυγε μόνος του στην κόντρα όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Κοσμά Βαλσαμάκη με τα πόδια, αποσοβώντας ένα σίγουρο τέρμα.

Ο Haxhija πάλι με κεφαλιά στο 80ο λεπτό, ανησύχησε την άμυνα των σερφιωτών.

Γκολ… ο Νηρέας τελικά κατάφερε με πλασέ του Πραμμάτια στο 86ο λεπτό να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Σερίφου ήχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Χρυσολορά, όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

serifos-nireas-25-11-2012-5

serifou-gounaris-leoforiaΣε γενικές γραμμές…

Σε γενικές γραμμές, όπως προείπαμε, ο αγώνας και η απόδοση των δύο ομάδων, βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στον δυνατό άνεμο και δευτερεύον στην δύναμη.

Η ομάδα της Σερίφου, επηρεασμένη από βασικές της απουσίες, δεν μπόρεσε να πιάσει κάποια στανταρ στην απόδοσή του, από την άλλη η ομάδα του Νηρέα, η οποία κι αυτή είχε απουσίες από το βασικό σχήμα, επηρεάστηκε όπως μας τόνισε και ο τεχνικός της κ. Μοστράτος, από το μικρό γήπεδο και την κατάσταση του γηπέδου.

Αυτό ίσως να ήταν το καλύτερο ματς για τον ΑΟ Σερίφου που αν απέφευγε κάποια λάθη στην άμυνα, θα μπορούσε να πανηγυρίζει σήμερα για την κατάκτηση βαθμών ή βαθμού. Παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνει σημάδια βελτίωσης και αν υπάρχει η κατάλληλη υπομονή απ όλους τότε σίγουρα θα προβληματίσει πολλούς έμπειρους αντιπάλους του, όπως έκανε και σήμερα.

Ο Νηρέας που για άλλο ένα παιχνίδι βασίστηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, ήταν αρκετά πειθαρχημένος και έως το τέλος του παιχνιδιού περίμενε τις ευκαιρίες του για να πάρει την πολυπόθητη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Όπως δηλώνουν κατ’ επανάληψη οι άνθρωποι του ναουσσαίϊκου σωματείου, φέτος η ομάδα έχει ως προτεραιότητα του, την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στο μέλος, βασιζόμενη σε μεγάλο βαθμό, σε ποδοσφαιριστές-αθλητές και όχι ποδοσφαιριστές-χομπίστες.

serifos-nireas-25-11-2012-6

Ακολουθούν δύσκολα ματς…

Ο πρώτος γύρος τελείωσε. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν εντός έδρας. Ο ΑΟ Σερίφου με τον ΑΟ Πάγου και ο Νηρέας με τον Άγιαξ.

Για τον ΑΟΣ αναμένεται να επιστρέψει ο Ρώτας και από τον Νηρέα ο Κορτιάνος.

Συνθέσεις

ΑΟ Σερίφου: (Α. Κοτσίκος), Βαλσαμάκης Κ., Λιβάνιος Μ., Μποφίλιος Ι., Γεροντάρης Φ., Βαλσαμάκης Α., Μποφίλιος Σ., Μαγουλάς Α. (87’ Κοτσέτας Κ.), Παρίσης Κ., Ράμπιας Ι. (46’ Ρώτας Δ.), Αντωνάκης Π. (87’ Χρυσολοράς Κ.).

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.), Καρποδίνης Κ., Τσιγώνιας Π., Geborys (65’ Σακαρίδης), Τριπολιτσιώτης Π., Haxhija A., Κρητικός Σ., Σουλίδης (80’ Μοστράτος), Tetla, Πραμμάτιας (90’ Μαθιέλης Α.), Metaj, Κρητικός Δ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares