Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 19:25

Το καθάρισε σε 15 λεπτά η Θύελλα.

LAVA-THIELLA 2012

Στο ματς που έκλεισε την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου η Θύελλα επικράτησε με 3-1 επί της Λάβας.

LAVA-THIELLA 2012 1Η Θύελλα βρήκε απέναντι της μια ψυχωμένη Λάβα, μια ομάδα καλά στημένη μέσα στο γήπεδο, η οποία στο πρώτο μέρος κράτησε πολύ καλά αμυντικά, δυσκολεύοντας κάθε επιθετική προσπάθεια των παιχτών του Αντώνη Καντζέλη.

Στην επανάληψη και αφού στο πρώτο μέρος τα δύο δοκάρια, του Βλαβιανού στο 6΄και του Αρβανίτη στο 25΄ είχαν κρατήσει το σκορ στο 0, οι παίχτες της Θύελλας βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και χωρίς να κινδυνέψουν καθάρισαν το ματς μέσα σε 15 λεπτά, όπου σκόραραν τρεις φορές.

Τα γκολ.

(0-1) Με την έναρξη της επανάληψης η Θύελλα μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 47΄ο Αρβανίτης, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Δαμίγου ανοίγει το σκορ με πλασέ.

(0-2) Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57΄ο Δερζέντας διώχνει την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, με τον κύριο Δεσύπρη, ορθά να καταλογίζει πέναλτι, αφού πρώτα είδε το επόπτη Βάϊλά, που είχε καλύτερη οπτική επαφή με την φάση, να σηκώνει το σημαιάκι του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φύτρος ο οποίος με αριστοτεχνικό χτύπημα στο κέντρο της εστίας του Γαλανού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

(0-3) Στο 60΄ο Φύτρος εκτελεί κόρνερ που καταλήγει στην γραμμή της εστίας του Γαλανού, όπου ο Ξαγοράρης ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του κλέβει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Λάβας.LAVA-THIELLA 2012 2

(1-3) Τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η Λάβα σε μια από τις ελάχιστες επιθετικές της προσπάθειες βλέπει τον Δεναξά να μειώνει, όταν ο τελευταίος εκμεταλλευόμενος παράλληλη πάσα στο μέσα στην περιοχή της Θύελλας πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μηνδρινού.

Καλές εντυπώσεις.

Μπορεί να είναι λίγο καιρό στον πάγκο της Λάβας, αλλά η δουλειά του Δημήτρη Πίττα φαίνεται να καρποφορεί. Ο τομέας της πειθαρχίας είναι ένα κομμάτι που εμφανέστατα υπάρχει βελτίωση. Πολύ καλή όμως παρουσιάζετε και η αγωνιστική εικόνα των Βυσσινί, αφού στάθηκαν πολύ καλά, απέναντι σε ένα σαφέστατα καλύτερο αντίπαλο. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο sportcyclades.gr, για πολλά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, αναπτύσσοντας το πλάνο που έχει στο μυαλό του, ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι αν δεν γίνουν κάποια προαπαιτούμενα δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στον πάγκο της Λάβας. Η συνέντευξη θα αναρτηθεί σύντομα.

Λάβα (Πίττας): Γαλανός, Δρόσσος Κ., Αγγελόπουλος, Σιγάλας, Ζαμπέλης,Βάλβης Μ. (Βάλβης Ι.), Δρόσσος Α. (Πρέκας Π.),Δεναξάς Π., Δεναξάς Ι., Συρίγος (Δρόσσος Α.), Δαρζέντας.

Θύελλα (Καντζέλης): Μηνδρινός, Μπίμπα, Λυγνός Χ., Πάγια, Ζώτος, Ξαγοράρης (Αργυρός Η.), Φύτρος, Αγκαράϊ (Γιουρέλης), Αρβανίτης Χ. (Καφίρης), Δαμίγος Ν., Βλαβιανός.

THIRA THIRAIKH METAFORES041 8IRA LYGNOY EKO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στενή χάρμα ιδέστε Νικη στο φιναλε για τον Νηρέα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares