Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 02:28

Ο Λευτέρης Ζάννες μιλά για το παιχνίδι με τον Πανσιφναϊκό.

ZANES DHLOSEIS

Ο Πρόεδρος του Άγιαξ Σύρου Λευτέρης Ζάννες προχώρησε σε ανακοίνωση που αναφέρεται στον αγώνα που δεν έγινε, μεταξύ της ομάδας του και του Πανσιφναϊκού.

 

Syros raouzaiosΣχετικά με τις δηλώσεις του προπονητή της Σίφνου κ. Δημητριάδη θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Το σωματείο του Αίαντα(Ajax) Σύρου όλα τα χρόνια της παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων, έχει σαν στόχο την δημιουργία φιλικών σχέσεων με όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Κ.

Άλλωστε πέρα από ότι μας χωρίζει στα ενενήντα λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, μας ενώνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και την νεολαία των νησιών μας, αλλά και ο αδιάκοπος αγώνας όλων μας να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι την συμμετοχή τόσο του Πανσιφναϊκού, όσο και του Α.Ο. Σερίφου στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Πραγματικά νιώσαμε κατά κάποιο τρόπο δικαιωμένοι για τον αγώνα που κάνουμε, αφού βρήκαμε δύο καινούργιους συνοδοιπόρους στο πρόσωπο των δύο νεοσύστατων σωματείων.

Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω ότι το σωματείο μας θα είναι πάντα κοντά στα δύο αδερφά σωματεία και θα χαρούμε ιδιαίτερα να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Για παράδειγμα πρόθεση μας είναι να επισκεφτούμε την Σίφνο και την Σερίφο το καλοκαίρι για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ajax Amsterdam στα μικρά παιδιά των νησιών.

Σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής θέλω να πω ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Πανσιφναϊκό προκειμένου να μην μηδενιστεί. Στο αίτημα του προπονητή της ομάδας για αναβολή του αγώνα απάντησα θετικά, όχι όμως για την Δευτέρα 26-11-2012 διότι όπως με ενημέρωσαν οι προπονητές της ομάδας μου, λόγω του ότι ο αγώνας είχε οριστεί για την Κυριακή, πολλοί είχαν διάφορες υποχρεώσεις για την Δευτέρα.

Πράγματι ζήτησα να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Σύρο εφόσον το γήπεδο της Σίφνου δεν είναι έτοιμο, με την προϋπόθεση να φιλοξενήσουμε την αποστολή της Σίφνου και να μην αναγκαστεί ο σύλλογος μου να μεταβεί στην Μήλο για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Άλλωστε είναι νωπή η εμπειρία μας με το παιχνίδι ενάντια στον Παμμηλιακό που αναγκαστήκαμε να ναυλώσουμε πλοιάριο προκειμένου να επιστρέψουμε από την Μήλο. Όπως με ενημέρωσαν από την διοίκηση της Ε.Π.Σ. λίγο αργότερα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει δεκτό το αίτημα για την διεξαγωγή και των δύο αγώνων στην Σύρο και ότι η οριστική απόφαση τους ήταν να γίνει το παιχνίδι την Δευτέρα 26-11-2012 και όχι σε άλλη ημερομηνία. Όπως γίνεται αντιληπτό κάπου εκεί η όλη διαπραγμάτευση κατέληξε σε ναυάγιο.

Με στεναχωρεί βαθύτατα το ότι δεν κατέστη δυνατό να γίνει το παιχνίδι και να μην τιμωρηθεί το σωματείο της Σίφνου. Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσει ο Ajax Σύρου να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί την ηρωική προσπάθεια των ανθρώπων της Σίφνου.                                                                                                                                                                                

Για τον Αία(Ajax) Σύρου, -ο πρόεδρος- Λευτέρης Ζάννες    

Δ. Δημητριάδης: Γιατί δεν πήγαμε να παίξουμε με τον Άγιαξ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares