Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 03:41

Νίκη με Καρτεράδο και οδηγεί την Κούρσα.

PANTHIRAIKOS-KARTRADOS 2012 660

Στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, ο Πανθηραϊκός κέρδισε τον Καρτεράδο με σκορ 4-1. 

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 6 νίκες, ενώ έχει παραχωρήσει και μια ισοπαλία. Έτσι ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, με 19 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Καρτεράδου, έμεινε στους -6 βαθμούς, μετρώντας 6 ήττες και μια ισοπαλία.

Στο γήπεδο σήμερα βρέθηκε αρκετός κόσμος, προκειμένου να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Καρτεράδου τίμησε τον αρχηγό του Πανθηραϊκού Ξαγοράρη Τάσο, για την πολυετή προσφορά του στο χώρο.

Η εικόνα του ματς.

(1-0) Ο Πανθηραϊκός μπήκε στο ματς πολύ δυνατά και έφτασε στο 1-0, μόλις στο 2ο λεπτό, με κεφαλιά του Δαμίγου Παντελής. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο Πανθηραϊκός αν και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά του, γεγονός που έδινε στον Καρτεράδο το δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι κυριότερες φάσεις για τους "μπλε" είναι το σουτ του Κελίδη Γιώργου στο κάθετο δοκάρι, μετά από πάσα του Βρενάγκρ στο 34', καθώς επίσης και 5' λεπτά αργότερα, όταν το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε ο Δαμίγος, αποκρούστηκε από τον πολύ καλό και σήμερα Αρτέμη Μ. 

(2-0) Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που σκόρερε και πάλι, με τον Κωλέτση Μανώλη να κάνει το 2-0 με πλασέ, μετά από προσπάθεια του Φύτρου στο 62'. 

(2-1) Ο Καρτεράδος κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 65, με όμορφο φάουλ του αρχηγού της ομάδας Δενδρινού Αντώνη, ο οποίος επιτελεί και χρέη προπονητή.

(3-1) Η απάντηση του Πανθηραϊκού ήρθε με το ίδιο νόμισμα, καθώς από απευθείας κτύπημα φάουλ του Νομικού Γιώργου το σκορ έγινε 3-1 στο 80ο λεπτό της συνάντησης.

(4-1) Το τελικό 4-1 έγραψε ο Στεφανάκης Γιώργος στο 88'. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε ένα ακόμα τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Συνθέσεις: 

Πανθηραϊκός Α.Ο (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης Τ. (C), Νομικός Α., Βρενάγκρ Λ., Κολιούσης Α., Δεμιρτζής Μ., Κωνσταντίνου Γ., Νομικός Γ., Φύτρος Σ.(Νομικός Μ. 65΄), Κωλέτσης Μ., Δαμίγος Π.(Αρβανίτης Ρ. 82'), Κελλίδης Γ.(Στεφανάκης Γ. 55')

Α.Ο Καρτεράδου (Δενδρινός): Αρτέμης, Αρβανίτης (62' Γάκης), Molanu, Δαμίγος, Σορώτος, Δενδρινός(C), Χάλαρης, Αλεφραγκής(Νομικός Ε.), Ζερβάκης, Βαζαίος, Ματσάντος

Διαιτητές: Δελληγιάνης-Σουλτάνης-Ζώρζος

PANTHIRAIKOS-KARTRADOS 2012

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares