Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 20:15

Δηλώσεις του ταμεία του ΑΟ Σερίφου κ. Μιχ. Μουστάκα

apoditiria-ao-serifou-2012meta-apo-agona

Λίγο μετά τον αγώνα του ΑΟ Σερίφου και του ΑΟ Πάγου, λάβαμε το ποιο κάτω μήνυμα από τον ταμεία του ΑΟ Σερίφου κ. Μιχάλη Μουστάκα, ο οποίος μας παρακάλεσε να το δημοσιεύσουμε με την ανάλογη φωτογραφία.

 

«Θα ήθελα να δώσω πρώτα συγχαρητήρια στην άψογη διαιτησία σήμερα στο γήπεδο μας και έπειτα στην ομάδα του Α.Ο. Πάγου για την νίκη τους με 1-5.

Όμως θα ήθελα να κάνω και αρκετές παρατηρήσεις για την ομάδα του Πάγου.

Όσες ομάδες και αν έχουμε φιλοξενήσει σε όσα εκτός έδρας παιχνίδια έχουμε πάει ποτέ μα ποτέ δεν δώσαμε ούτε μας έδωσαν δικαίωμα να πουν την παραμικρή κουβέντα για την τάξη και τον σεβασμό που δείχνουμε και μας δείχνουν οι αντίπαλες ομάδες τόσο σε εμάς όσο και στους χώρους όπου μας φιλοξενούν και τους φιλοξενούμε (αποδυτήρια). Σήμερα μετά από το πέρας του αγώνα και αφού έχει φύγει η ομάδα του πάγου από το γήπεδο μπαίνοντας για έλεγχο στα αποδυτήρια τους  βρέθηκα αντιμέτωπος με βομβαρδισμένο τοπίο. δεν μπορώ να σας περιγράψω  αυτό που αντίκρισα. Λυπάμαι πραγματικά γιατί λίγος σεβασμός σε αυτό που κάποιοι φτιάχνουμε με κόπο μόχθο και μεράκι δεν βλάπτει.

Στην συνέχεια θα ήθελα να μιλήσω για τον αρχηγό του Πάγου κύριο Ξανθάκη Δημήτρη ο οποίος σε συνομιλία που είχε στο τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια αυτού με τον παίχτη της ομάδας του ΑΟ. Σερίφου κύριο Ραμπια Ιωάννη  αποκάλεσε τους παίχτες της ομάδας μου (βγάλατε φέτος δελτία και είσαστε κατσικοπόδαροι, ακόμα περπατάτε στους κατσικόδρομους). Θα ήθελα να πω λοιπόν στον κύριο Ξανθάκη ότι ότι είδε σήμερα το έχουν κάνει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με προσωπική εργασία και βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη γιατί πρέπει όλοι να ξέρετε ότι δεν μπήκαμε στο πρωτάθλημα για να γίνουμε πρωταθλητές  στις Κυκλάδες αλλά για να αναδείξουμε το μικρό αυτό νησί με τους 1000 κατοίκους και στα γύρο νησιά. Όσο για τα έξοδα του κύριου Ξανθάκη έχω την εντύπωση ότι του τα κάνει η ομάδα ενώ στους παίχτες του ΑΟΣ τα κάνουν μόνοι τους. Ακόμα έμαθα ότι  κάνει και προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα  και αν είναι αλήθεια λυπάμαι για την ποδοσφαιρική παιδεία που έχει και για την θέση που έχει στον Πάγο ως αρχηγός.

ας το δουν η διοίκηση και ας προβούν στις δικες τους ενέργειες».

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares