Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 17:53

Έχει τον «αέρα» η Λάβα.

LAVA-KARTERADOS

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου η Λάβα υποδέχεται τον Καρτεράδο, σε ένα ματς που θα γίνει το Σάββατο στις 16:30 στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου.

Οι δύο ομάδες που έχουν στα ρόστερ τους κυρίως νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, θέλουν και θα διεκδικήσουν η κάθε μία από τη πλευρά της τη νίκη.

THIRA AQOUARIOUS

THIRA DEMILMAR

THIRA DROSOS DOULAPIA

THIRA LAB SOFT

Οι τυπικά γηπεδούχοι, υπό την νέα διοίκηση έχουν κάνει «άλματα» σε όλους τους τομείς. Τώρα μέσα από την δουλειά που γίνεται από τον Κύριο Πήττα αναμένουν να έρθουν και τα αποτελέσματα, ώστε να κεφαλαιοποιήσουν τις όποιες προσπάθειες.

Για τον Καρτεράδο τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς από γίνετε μεγάλη προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα, προσπάθεια που στηρίζετε κυρίως από 2-3 παράγοντες που αγαπούν το σωματείο.

Προϊστορία.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Στον αγώνα του 1ου γύρου είχαμε παρακολουθήσει ένα πραγματικά ωραίο ματς με πολλά τέρματα, όπου η Λάβα βγήκε νικητής με 3-4, ενώ στο αγώνα Κυπέλλου που έγινε στις 24-9 οι "Εμποριανοί" ήταν αυτοί που επικράτησαν με 2-0.

Στις δύο προηγούμενες σεζόν έχουν σημειωθεί τα παρακάτω αποτελέσματα.

Σεζόν 2010-2011

Α.Ο Καρτεράδος – Λάβα 3-2

Λάβα – Α.Ο Καρτεράδος 1-2

Σεζόν 2011-2012

Λάβα – Α.Ο Καρτεράδος 1-0

Α.Ο Καρτεράδος – Λάβα 0-4

Ο αγώνας που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι λόγο τον ιδιαιτεροτήτων που εμπεριέχει και αναμένετε να «μαζέψει» αρκετό κόσμο στο γήπεδο.

Διαιτητικό τρίο σε αυτό το ματς θα είναι οι: ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ Μ., ΔΡΟΣΟΣ Γ., ΖΑΡΑΝΗΣ Ι.

THIRA SPAGOTS

THIRA PLAKAKIA VALVIS

Δείτε τα γκολ του αγώνα Κυπέλλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares