Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 12:19

Με στόχο την 3η θέση.

ANAGENNHSH-LAVA 630 FASH

Με στόχο τη νίκη, που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα του Αστέρα Τραγαίας θα την φέρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα παραταχθεί η Αναγέννηση κόντρα στην Λάβα αύριο το πρωί στις 10:00 στο γήπεδο του Αγερσανίου.

ANAGENNHSH-LAVA 630 FASH

Με στόχο τη νίκη, που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα του Αστέρα Τραγαίας θα την φέρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα παραταχθεί η Αναγέννηση κόντρα στην Λάβα αύριο το πρωί στις 10:00 στοNAXOS STAMPA PAPANIKOLAOU γήπεδο του Αγερσανίου.

Η ομάδα του Γιώργου Φακίνου διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς παραμένει αήττητη για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, πράγμα που φέρνει αισιοδοξία στην ομάδα για τη νίκη απέναντι στη Λάβα.

Από την άλλη πλευρά οι Σαντορινιοί προέρχονται από μία ακόμα ήττα απέναντι στον Καρτεράδο (2-0), μια ήττα όμως που τους αφήνει γλυκόπικρη γεύση καθώς η ομάδα του Δημήτρη Πήττα στο συγκεκριμένο ματς ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Η προϊστορία τα τελευταία δύο χρόνια είναι μοιρασμένη καθώς συγκαταλεγόμενου και του αγώνα του 1ου γύρου οι δύο ομάδες σε πέντε αγώνες έχουν από δύο νίκες, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία (1-1) στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Αναγέννησης χρονολογείτε στις 16/1/2011, όταν η ομάδα της Νάξου είχε επικρατήσει με 1-0.

Οι δύο ομάδες αναμένετε να παραταχθούν με απουσίες στο γήπεδο, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές θα λείπουν. Ο Σάντα είναι αυτός που θα λάμψει δια της απουσίας του για τους γηπεδούχους, καθώς ο νεαρός επιθετικός θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

NAXOS FAKINOS NAXOS DEGAITAS
NAXOS koytelieris MARKETS

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares