Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 18:05

Λάβα: Πήρε Μπαλντούμη, έπονται και άλλοι…

SIMA SANTAMOURHS

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Σαράντη Μπαλντούμη ανακοίνωσε χθες ο Α.Ο Λάβας.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΜΠΑΛΤΟΥΜΗΣΌπως είχε προαναγγελθεί από τους ιθύνοντες του Σαντορινιού σωματείου η ομάδα προχωρά σε σημαντική ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 36χρονος παίχτης αναμένεται να βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό την προσπάθεια που κάνουν οι "Βυσσινί" για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Το βιογραφικό του Σαράντη Μπαλντούμη είναι πλούσιο, καθώς ο ως ποδοσφαιριστής έχει πολλές συμμετοχές σε Β΄, Γ΄και Δ΄Εθνική, ενώ θεωρείτε από τις ποδοσφαιρικές μορφές που ανέδειξαν τα Γρεβενά την τελευταία 15ετία.

Η πορεία του είναι πλούσια και σε προπονητικές παραστάσεις, αφού δεν είναι λίγες η ομάδες τον οποίων είχε την τεχνική καθοδήγηση, μεταξύ αυτών και η ομάδα που τον ανέδειξε "Σειρήνα THIRA SPAGOTSΓρεβενών", με την οποία την περίοδο 2009-2010, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Γρεβενών και την αμέσως επόμενη χρονιά, όπου η Σειρήνα είχε πλέον συμμετοχή στον 3ο όμιλο της Δ΄Εθνικής πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών.

Αναμένονται και άλλοι.

Ο Σαράντης Μπαλντούμης αποκτήθηκε από την Α.Ε. Ποντίων, όπου και ήταν η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr η ομάδα του "Εμπορείου" αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει και άλλη μεταγραφή ή μεταγραφές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares