Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 00:57

Πολύτιμο τρίποντο για την Θύελλα [photos].

Σε έναν αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη πολυπόθητη νίκη, η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε σήμερα στο γήπεδο του Καμαρίου επί του Αστέρα Τραγαίας με 1-0, παίρνοντας το τρίποντο που την διατηρεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και την στέλνει με ψυχολογία στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 21΄από τον Αρβανίτη, ο οποίος ύστερα από σέντρα του Ερμάκ και ολιγωρία στην άμυνα του Αστέρα, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Polja. Ο επιθετικός της Θύελλας με το τέρμα του αυτό έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα και βρίσκετε στην 2η θέση των σκόρερ της θύελλας μαζί με τον Αγκαράι, που έχουν από 6 γκολ και βρίσκονται πίσω από τον Φύτρο που μετρά17 γκολ στο πρωτάθλημα.THIRA THIRAIKH METAFORES041

Είχε την πρωτοβουλία

Η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο συναντούσε εμπόδια απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Τραγαίας, η οποία στάθηκε πολύ καλά, όντας η μοναδική ομάδα που μαζί με τον Πανθηραϊκό έχουν δεχτεί από ένα τέρμα στην έδρα της θύελλας.

Ωστόσο οι "Καμαριανοί" βρήκαν διαδρόμους και είχαν 3-4 πολύ σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι, ενώ τους ακυρώθηκε και ένα γκολ του Γαλέου ως οφσάιντ στο 75΄.

Ξύπνησαν στο τέλος

Ο Αστέρας Τραγαίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρόσεξε περισσότερο τα νώτα του και περιοριστικέ σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων. Οι "Ναξιώτες" έγιναν πιο επιθετικοί μετά το 60΄, όπου ο Δεδρινός έκανε την ευκαιρία του αγώνα, όταν με ένα σουτ από τα δεξιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Λειβαδάρου.

Μάλιστα ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε στον Κύριο Ζαράνη για πέναλτι στον μικρό Κατσούλη, όταν ο τελευταίος έπεσε μέσα στην περιοχή της Θύελλας και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για θέατρο από τον άρχοντα της αναμέτρησης, με τον παίχτη στην συνέχεια να αποβάλετε, καθώς αυτή ήταν η 2η που είχε αντικρίσει στο ματς.8IRA LYGNOY EKO

Ξεχώρισαν

Πολύ θετική η παρουσία του Τερματοφύλακα της Θύελλας Λειβαδάρου, ο οποίος έκανε την 2η του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα ως βασικός. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε και ο σκόρερ του αγώνα Αρβανίτης, ο οποίος τράβηξε το περισσότερο επιθετικό φορτίο της Θύελλας. Από τον Αστέρα ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (6 γκολ) Επταήμερος, ο οποίος ήταν αρκετά επικίνδυνος επιθετικά, ενώ πολύ καλή Παρουσία είχε και ο Παραράς στα λίγα λεπτά που συμμετείχε στο ματς.

 

Χαιρετίζουμε τη νέα συνεργασία του site μας, με τον συνάδελφο Παναγιώτη Δελαμάνη (http://sna.gr/).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Καντζέλης): Λειβαδάρος, Ερμάκ (72΄ Μπίμπα ), Λιγνός Χ., Μπαλιάκας, Πάγια, Γαλέος, Φύτρος, Δεναξάς (61΄ Αργυρός Η.), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Βλησίδης): Polja, Δρύλης, Καπαρέλης, Κατσούλης, Αλιμπέρτης, Δενδρινός, Επταήμερος, Κουφόπουλος (87΄ Σπανός), Μαρούλης, Μαϊτος (84΄ Κατσούλης) , Φραντζέσκος (75΄ Παραράς).


THIRA VAILAS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares