Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 03:01

Νίκη και 3η θέση για το Φιλώτι [photos].

Με κορυφαίο τον Μανωλά (2 γκολ) και κάτω από συνεχόμενη βροχή, ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην αποδεκατισμένη Αναγέννηση, την οποία νίκησε χθες 4-0, στο γήπεδο του Αγερσανίου, ως τυπικά φιλοξενούμενος.

Οι παίχτες του Γιώργου Βασαλάκη επέδειξαν σοβαρότητα όταν χρειάστηκε, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και τελικά πήραν άνετα την 6ητους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

NXOS-POLYKRETHS-MIKRO
NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO
NAXOS SOULATSO MIKRO
NAXOS PROTON044
NAXOS Katsonis 200x100

Η νίκη αυτή έφερε τον ΑΜΣ Φιλωτίου στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου συγκατοικούν με τον Αστέρα Τραγαίας, το οποίον και θα αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική.

Η Αναγέννηση, «λαβωμένη» από τις πολλές απουσίες, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με λύσεις ανάγκης, προσπαθώντας περισσότερο να κλέψει κάτι καλό από τον συγκεκριμένο αγώνα. Η αποβολή του Φακίνου στο 43΄, ήταν ουσιαστικά η «ταφόπλακα» στις ελπίδες των "Πορτοκαλί", οι οποίοι με παίχτη λιγότερο για 45 ολόκληρα λεπτά δεν είχαν πολλές ελπίδες να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Λίγες φάσεις

Πάντως το παιχνίδι των δύο ομάδων επηρεάστηκε από την βροχή που έπεφτε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των 22 (21) ποδοσφαιριστών.

(0-1) Στο 30ο λεπτό ο Βασαλάκης ανοίγει το σκορ, μετά από φάουλ που κέρδισε ο Ευριπιώτης και στη συνέχεια εκτέλεσε άψογα ο ίδιος, στέλνοντας αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Βασιλάκη.

(0-2) Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67΄ο Ξενάκης πασάρει άψογα στον Μανωλά, με τον τελευταίο να «εκτελεί» με άψογο πλασέ τον Μανωλά.

(0-3) Στο 83΄ο Μουστάκης που είχε περάσει αλλαγή πριν λίγα λεπτά συνδυάζεται ωραία με τον Κρητικό, με τον τελευταίο να δίνει ασίστ στον Μανωλά, ο οποίος με ακόμα ένα άψογο πλασέ έγραψε το 3-0 για την ομάδα του.

(0-4) Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ευριπιώτης κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης και διαμορφώνει το τελικό 4-0 για το Φιλώτι.

Βελτίωση

Η ομάδα του Φιλωτίου δείχνει πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας καλύτερη ομοιογένεια και ρυθμό στο παιχνίδι της. Όλα αυτά όμως, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και ενώ μαθηματικά έχει χαθεί κάθε ελπίδα για πρόκριση στα μπαράζ.

Η φετινή παρουσία της ομάδας έχει φέρει ικανοποίηση στις τάξεις του Συλλόγου της ορεινής Νάξου, όπου τα σχέδια για τη νέα χρονιά έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνονται.

Για το θέμα μίλησε στο sportcyclades.gr ένας από τους κορυφαίους φέτος για το Φιλώτι, ο Μιχάλης ο Κρητικός, ο οποίος στις δηλώσεις του είπε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και εξέφρασε την σιγουριά ότι, αν συνεχιστεί η καλή δουλειά στο σωματείο, η ομάδα του χρόνου θα κάνει μια καλύτερη πορεία από τη φετινή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ: Βασιλάκης Σ., Παπακωνσταντής Σ., Λαγογιάννης Ν.,     Φακίνος Γ., Δεγαϊτας Τ., Σέμε Κ., Βαγενάς Κ., Koloi T., Μπάκαλος Κ., Πιτταράς Ν., Χότζα Γ.(47΄Μπελέγκου)        

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Πολυκρέτης Γ., Τσάφος Ν., Στρατούρης Ν.,(78΄Λιόφαγος) Κατσουρός Φ., Μουστάκης Ν., Βασαλάκης Γ., Ξενάκης Ε.,(73΄ Μουστάκης), Βασιλάκης Μ.,(83΄Κρασσάς), Ευριπιώτης Μ., Κρητικός Μ., Μανωλάς Ν.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares