Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 13:36

Επτά γκολ στο Μπατσί με πλούσιο θέαμα

Η τύχη χαμογέλασε εχθες στους περίπου εκατό Ανδριωτες φιλάθλους που βρεθήκαν στο γήπεδο της ΥΔΡΟΥΣΑΣ στο Μπατσι, για το παιγνίδι κόντρα στον συμπολίτη ΑΝΔΡΙΑΚΟ.

Ιδανικές καιρικές συνθήκες για ποδόσφαιρο και δυο ομάδες που η κάθε μια για τους λόγους της, ήθελε κάτι από αυτόν τον αγώνα.

andros-nikos-kaloyerasΗ ΥΔΡΟΥΣΑ να υποδέχεται ξανά τους "εφοπλιστές" μετά την επιβλητική της επικράτηση εναντίον τους για το κύπελλο με 3-0 στην αρχή της σεζόν και οι φιλοξενούμενοι να θέλουν να επαναφέρουν την αν μπορούμε να πούμε "ποδοσφαιρική τάξη", μετά από εκείνη την ήττα που ακούστηκε σε όλες τις Κυκλάδες.

Ο αγώνας λοιπόν ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να γυρνούν καλύτερα τη μπάλα στο πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας μάλιστα και την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 8΄με τον Μουστάκα όταν μετά από λάθος της άμυνας του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαν ένα φάουλ σε πόλη καλή θέση όμως ο Χένα δεν
σημάδεψε σωστά.

Σίγα σίγα οι "εφοπλιστές" άρχισαν να ανακτούν τους χώρους και να βγαίνουν μπροστά με τους δαιμονισμένους χθες Γλυνο, Ζαννακη και Σέμα να στέλνουν "σήματα" ότι το γκολ είναι κοντά.
Στο 15΄ ο Σέμα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καρελη σε απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ στο 21΄και από την ίδια σχεδόν θέση ο Γλυνος σημάδεψε καλύτερα και άνοιξε το σκορ για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ.

Στο 31΄ ο Γληνός έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά το σουτ του Σέμα όμως πέρασε πολύ πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 33΄υπηρξαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Κοντομαρκου στον Βλάμη χωρίς όμως να καταλογιστεί παράβαση από τον διαιτητή Δροσσο.

Στο 36΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Ζαννακη ήρθε το 0-2 δείχνοντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα όμως οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη και με τον εξαιρετικό Χένα προειδοποίησαν όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Παπουτσή μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το γήπεδο πηρέ φωτιά όταν ο Βλάμης με ωραίο σουτ από δεξιά και μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα είναι το σκορ του ημιχρόνου, ήρθε ο Σέμα με ωραίο πλάσε και από αριστερά  να γράψει το 1-3 στο 45΄.

Στο 54΄ η ΥΔΡΟΥΣΑ χτύπησε για δεύτερη φόρα , με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάμης και που έγινε στον Μανάλη από τον Ζουμή.

2-3 λοιπόν και η ψυχολογία στα ύψη για τους γηπεδούχους και μια ανησυχία για τους φιλοξενούμενους... ανησυχία που κράτησε μονό έξη λεπτά όταν στο 60΄ο Ζιαννάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κακλαμανη γράφοντας το 2-4.

syros RAOYZAIOS new13Εκεί κάπου άρχισε να φαίνεται καθαρά ποιος θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο αφού το άγχος εγκατέλειψε οριστικά τους παίκτες του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ οι οποίοι στο 63΄ με σουτ του Γλυνού, στο 67΄ με τον Ζουμή που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά από ασταθή αλλά δύσκολη επέμβαση του Καρέλλη και στο 69΄ με τον Σέμα που έχασε μοναδική ευκαιρία από αυτές που η κλάση του δεν επιτρέπει, έδειχναν ότι ζητούσαν και άλλο γκολ.

Αυτό ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 70΄ με ωραίο ψηλοκρεμαστό του Σέμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στα λεπτά που ακλούθησαν μέχρι τη λήξη του αγώνα, είχαμε δυο πολύ καλές φάσεις για την ΥΔΡΟΥΣΑ, με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μουστάκα στο 75΄ και έναν κεραυνό του Πέππα στο 87΄που ανάγκασε τον Παπουτσή να επέμβει θεαματικά.

ΑΟ Υδρούσας: (Φίλιππας) Καρέλης, Πετρίσης, Βολίκας, Τσαγκαλίδης, Κακλαμάνης, Λουκίσας, Μανάλης, Βλάμης, Hena, Μουστάκας Ι. (Μανδαράκας Α.), Qiose (Παπαχρήστου Κ.)

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: (Χαλάς) Παπουτσης, Χαλάς, Μπενάς, Κοντομαρκος, Μαμάης, Ζουμης, Γλυνος, Τηνιακος, Χαλας Ν., Σεμα, Ζαννακης.


Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares