Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 22:13

Δίκαια ο Νηρέας 3-0 τον Αστέρα

Ένα εύκολο απόγευμα της Κυριακής είχε η ομάδα του Νηρέα αφού επικράτησε με σκορ 3-0 τον Αστέρα Μαρμάρων στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

syros RAOYZAIOS new13Η ομάδα της Νάουσας χωρίς να δεχτεί ιδιαίτερη πίεση πήρε το τρίποντο που την ανεβάζει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Από την μεριά του ο Αστέρας που είχε αρκετές έλειψες βασικών παικτών δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Παπαδάκη ο οποίος έδωσε το παρόν εκεί που χρειάστηκε. Οι μαρμαριανοί ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ενώ στο δεύτερο απείλησαν μόλις μια φορά από την βούλα του πέναλτι στο 80’ όμως ο Μιχάλης Παπαδάκης απέκρουσε άλλο ένα πέναλτι στην καριέρα του. Εκτελεστής ήταν ο Κληρονόμος για τον Αστέρα.

nireas-asteras-10-2-2013-1

Με πρωταγωνιστές λοιπόν τους Metaj, Τσιγώνια και Geborys οι ναουσσαίοι προηγήθηκαν με ένα φανταστικό γκολ στο 32’ του Metaj από τα 40 περίπου μέτρα στέλνοντας την μπάλα να καρφωθεί στο παραθυράκι της εστίας του Σερέπα. Ο Αστέρας προσπάθησε αντιδράσει χάνοντας διπλή ευκαιρία με τον νεοαποκτηθείς Βιτζηλαίο όταν το δυνατό σουτ του ασπροχωρίτη φόρ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από έμπυρο γκολκίπερ του Νηρέα Παπαδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηρέας επικράτησε κατά κράτους του αντιπάλου του όπου και σημείωσε άλλα δύο πολύ όμορφα γκολ. Το 2-0 έκανε με πλασέ ο Μοστράτος Γιώργος στο 54ο λεπτό ενώ το τελικό 3-0 έκανε και πάλι ο Kevin Metaj με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής στο 67ο λεπτό.

Από την ομάδα του Αστέρα ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο 18χρονος Μάριος Παπαδόπουλος που εντυπωσίασε με το παιχνίδι του για άλλο ένα ματς κρατώντας δυναμικά το αριστερό άκρο της άμυνας των μαρμαριανών.

Για τον Νηρέα βάση προγράμματος ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Πανσιφναϊκό στην Σίφνο όμως πολύ πιθανόν το επόμενο σαββατοκύριακο είναι γίνει ο εξ αναβολής αγώνας με τον Παμμηλιακό.

Ο Αστέρας θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον ΑΟ Σερίφου.

  • Πολλοί λίγοι ήταν οι θεατές στις κερκίδες του Σταδίου
  • Ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα έκανε ο 14χρονος Μενέλαος Σάμιος
  • Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Ζαράνη, Ρούσσο, Μουτάφη

nireas-asteras-10-2-2013-2

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.) Παπαδάκης, Τσιγώνιας, Tetla, Haxhlia, Τριπολιτσιώτης Π. (Κρητικός Δ.), Κρητικός Σ., Geborys (84’ Τριπολιτσιώτης Ι.), Κορτιάνος Α. (71’ Σακαρίδης), Σουλίδης, Metaj, Μοστράτος.

Αστέρας Μαρμάρων: (Σάμιος Χ.), Σερέπας, Αλιπράντης, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Σάμιος Ν., Βιτζηλαίος, Κληρονόμος, Κορρές, Ρούσσος Β. (62’ Ζουμής Η.), Κορτιάνος Ο. (71’ Λιόντος), Κρητικός Ν. (84’ Σάμιος Μ.)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares