Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 23:36

Παίδων: Νηρέας – Αγερσανί… οι μικροί είχαν κέφια!

Παρά το προχωρημένο της ώρας οι πιτσιρικάδες του Νηρέα και του Αγερσανίου έπαιζαν μπάλα σχεδόν έως τις 10… Και έπαιζαν καλά!

syros RAOYZAIOS new13Πάρα πολύ ωραίο θέαμα παρακολουθήσαμε για άλλο ένα ματς σε παιδικό αγώνα, αυτός μεταξύ του Νηρέα και της Αναγέννησης Νάξου στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

Το τελικό σκορ (3-3) ικανοποίησε τους 8 μόλις συγγενείς και φίλους των παιδιών.

Από πλευράς βαθμολογίας το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν το ιδανικό και για τις δύο ομάδες ιδιαίτερα για το Αγερσανί αφού απομάκρυνε και τους δύο από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Παρόλα αυτά θα το χαρακτηρίζαμε πέρα ως πέρα δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν το ματς

paides-nireas-agersani-10-2-2013-2

Η ομάδα της Νάξου μπήκε καλύτερα και μέσα σε τρία λεπτά σημείωσε δύο γκολ. Στο 18’ ο Βαθρακοκοίλης έκανε το 0-1 και ο Bullari στο 21’ το 0-2. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Βασιλάκη, αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Νηρέας και στην αμέσως επόμενη φάση μείωσε σε 1-2 με τον Zyberi.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα τρία γκολ. Ο Νηρέας στο 39’ ισοφάρισε με τον Τριπολιτσιώτη Πέτρο και στο 61’ λεπτό έκανε την ολική ανατροπή όταν ο Μαθιέλλης με πλασέ σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Η ισοφάριση ήρθε για του Ναξιώτες στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Papa κάνοντας το τελικό 3-3.

Νηρέας: (Παπαδάκης), Ζώτος, Σιφναίος, Xhaxho, Φωκιανός, Τριπολιτσιώτης, Μαθιέλλης, Zenell, Βιτζηλαίος, Dushi, Zyberi, Hasani.

Αναπληρωματικοί: Tsouke, Καραχάλιος

Αναγέννηση Νάξου: (Απερανθίτης) Σέργης, Hidri, Δημητροκάλλης, Βασιλάκης, Σαλτέρης, Κάβουρας, Bulka, Bullari, Βαθρακοκοίλης, Papa, Καραγιάννης.

Αναπληρωματικοί: Lika, Μαργαρίτης, Σκουλάξενος

paides-nireas-agersani-10-2-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares