Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 13:47

Καλύτερος στα σημεία o Πάγος

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 11η Αγωνιστική για το Β’ όμιλο του Α’ τοπικού ο Α.Ο. Πάγος με καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος επικράτησε του Πανσιφναικού Α.Σ. αρκετά δύσκολα με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου.

Από την άλλη ο Πανσιφναικός δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και έφτασε την 8η φετινή ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

pagos-pansifnaikos-11-2-2013-1

Γενική εικόνα :

Σε αρκετά καλό παιχνίδι ανά διαστήματα ο Α.Ο. Πάγος κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και ευχαρίστησε τους ελάχιστους φιλάθλους (30-40) που βρεθήκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου το πρωινό της Δευτέρας. Η Συριανή ομάδα με καλύτερο τον Χούρο επέστρεψε στις νίκες και στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις και οι δυνατότητα να αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια. Από την άλλη η ομάδα από την Σίφνο με καλύτερο τον Ατσόνιο δικαιούνταν ένα γκολ και έπιασε πολύ καλή εμφάνιση σε μερικά σημεία που ευχαρίστησε τον προπονητή. Καλή χαρακτηρίζεται η διαιτητική τριάδα των κ.Αρμακόλα, κ.Νομικό και κ.Παγώνη.

pagos-pansifnaikos-11-2-2013-2

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους όταν μόλις στο 2΄ ένα σουτ φάουλ του Ρούσσου θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κάραβος.

Στο 16΄ μεγάλη ευκαιρία τον Πάγο να ανοίξει το σκορ όταν ύστερα από ένα κόρνερ ο Χούρος θα πάρει μια κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα θα βρει την συμβολή των δοκαριών.

Στο 21΄ νέα ευκαιρία για τον Πάγο ύστερα από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Νομικός θα δοκιμάσει ένα σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κάραβου.

Στο 26΄ συνεχίζεται ο μονόλογος τον γηπεδούχων ένα δυνατό σουτ του Χούρου εντυπωσιακά πέφτει στην δεξιά γωνία του ο Κάραβος και στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

(1-0) Στο 55΄ κόρνερ εκτελεσμένο από τον Ρούσσο Γιάννη ο έτερος Ρούσσος Νίκος θα πάρει την κεφαλιά και θα γράψει το 1-0 πάνω στην γραμμή.

Το πρώτο αξιόλογο σουτ για τους φιλοξενούμενους θα το κάνει ο Ατσόνιος με ένα δυνατό σουτ από πλεονεκτικότατη θέση ο Λοίσιος σε κόρνερ.

(2-0) Φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή για τον Πάγο το φάουλ θα το εκτέλεση ο Χούρος ο όποιος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 2-0 για το Πάγο.

Στο 78΄ τεραστία ευκαιρία για τους από τους φιλοξενούμενους με το Ατσόνιο ο τελευταίος θα πλασάρει από πολύ κοντά αλλά η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 89΄ η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού ξανά με τον Ατσόνιο ύστερα από σέντρα του Κορακή εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λοίσιος.

 

Α.Ο.ΠΑΓΟΣ : (Ξενικάκης) Λοίσιος, Φωτεινίας Α, Βαμβακάρης, Πάσχος (63’ Κακάκιος), Ρούσσος Ν, Μανωλιός (Α), Βαρθαλίτης (60΄Τρόκα), Νομικός, Φωτεινίας Δ., Χούρος, Ρούσσος Γ. (69΄ Ρούσσος Κ).

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ Α.Σ. : (Δημητριάδης) Κάραβος, Ποδότας, Λεμπέσης (80΄ Χρύσος), Μπιρπανάγος, Ζάσκας (Α), Σταυρίανος, Ατσόνιος, Γκούμας, Κορακής, Ζιώγας(91΄ Δημητριάδης), Συνοδινός.

syros RAOYZAIOS new13 sifnos-venios1
sifnos-trofodotiki sifnos-sm-MOSXA
sifnos-SIMOS sifnos-oraia sifnos
sifnos-mytilinaios yannisP-1 sifnos-DRdom

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares