Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:41

Αγγλικό σκορ στη Σύρο μεταξύ του Αστέρα και της Στενής

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι γεμάτο γκολ φάσεις και ανατροπές πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης, στο ματς που άνοιξε την αυλαία για την 12η Αγωνιστική του Α΄ ομίλου για το Α΄ Τοπικό των Κυκλάδων.

Ο Α.Ο. Αστέρας Σύρου φιλοξένησε την ΑΕ Στενή Τήνου και παρόλο που προηγήθηκε δυο φορές δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και τελικά υποχρεώθηκε στην 7η φετινή ήττα με 2-3. Απο την άλλη η Στενή με καλύτερο τον Ζαλώνη Ιωάννη έφτασε 7η φετινή νίκη της και τους 21 βαθμούς.

tinos-oikodomikes-roussos-palamaris

Γενική εικόνα :

Ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις κοντά στις εστίες και 5 γκολ παρακολούθησαν οι περίπου 40 φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε Παρασκευή και με αρκετό κρύο. Η ομάδα της Στενής ήταν σαφώς καλύτερη και πιο αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς παρόλο που βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ. Από την άλλη η ομάδα της Σύρου έδειξε για ακόμη φορά ασταθής και δεν κατάφερε να διαχειριστή σωστά το παιχνίδι με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει δικαία νικητές τους Τηνιακούς. Η διαιτητική τριάδα των κ.Μενδρινό,κ.Σουλτάνη και κ.Μουτάφη ήταν εξαιρετική.

Το φιλμ του αγώνα:

(1-0) Στα αγωνιστικά η πρώτη αξιόλογη φάση κατέληξε και σε γκολ όταν στο 10΄ ο Δαμιανός θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Ξανθάκη, ο Μπούμπας θα πάρει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με μια παράλληλη μπαλιά θα βρει τον σκόρερ που δεν θα δυσκολευτεί να δώσει το προβάδισμα στον Αστέρα.

(1-1) Άμεση απάντηση από του φιλοξενούμενους με το Ζαλώνη Γιάννη ο όποιος θα πάρει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με το πρώτο σουτ από πλευρά Στενής θα γράψει το 1-1 με ψύχραιμο ωραίο πλάσε στο 20΄.

(2-1) Δεν θα προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων και ύστερα από φάουλ του Ρηγούτσου η μπάλα θα βρει σε ένα σώμα αμυντικού (Παλαμάρη) και ο Αστέρας θα πάρει εκ νέου προβάδισμα με αυτογκόλ στο 26΄.

Στο 51΄ ευκαιρία για το 2-2 θα χαθεί όταν ο Τζές θα πάρει μια κεφαλιά από πλεονεκτικότατη θέση αλλά η μπάλα περάσει ελάχιστα άουτ από αριστερό δοκάρι του Ρούσσου.

(2-2) Δευτερόλεπτα αργότερα όμως η ομάδα της Στενής θα κάνει το 2-2 με το Ζαλώνη τον Γιάννη ξανά όταν πάρει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα καταπληκτικό γύρισμα θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ρούσσου ισοφαρίζοντας για του φιλοξενούμενους στο 52΄.

(2-3) Ολική ανατροπή του σκηνικού με τον Απέργη, ο σκόρερ των δυο πρώτων τερμάτων θα γίνει δημιουργός και ο Απέργης με ένα ψύχραιμο πλάσε θα δώσει προβάδισμα για τους Τηνιακούς για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 62΄.

Στο 68’ τεραστία χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα θα χαθεί όταν ο Βελέτζας θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλάσε του θα φύγει αρκετά έξω.

Απίστευτη διπλή ευκαιρία να κλειδώσουν το ματς θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 94’ αρχικά το πλάσε του Γιάννη Φώσκολου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα ανεπανάληπτο τετ ατετ με τον Δελλατόλα θα σώσει εντυπωσιακά ο Ρούσσος κρατώντας το 2-3.

 

Α.Ο.ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ : (Λαζαρίνος )

Ρούσσος, Λουμής (60’ Βελέτζας), Βασάλος, Γλύκας (Α), Ρηγούτσος, Καλόγερας (73΄Τζέρμπος), Μπούμπας (65΄Καμπάνης), Καπετανάκης, Δαμιανός, Βαμβακούσης, Ξανθάκης.

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ: ( Τσοπλάκης)

Φώσκολος Ν., Φώσκολος Γ., Παλαμάρης (46’ Λειβαδάρης), Ζαλώνης Μ., Ζαλώνης Μ., Τζές, Φώσκολος Γ., Ζαλώνης Ν. (86’ Μυκονιάτης), Δελλατόλας, Ζαλώνης Γ., Δεσύπρης (46’ Απέργης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares