Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 18:43

Πέρασε και από την Υδρούσα και παρέμεινε στην κορυφή

Στην τελευταία της έξοδο από το νησί η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου κέρδισε και τον Α.Ο. Υδρούσας νικώντας με 0-4 και παρέμεινε στην κορυφή. 

syros RAOYZAIOS new13Το σκορ άνοιξε ο Πανέτας Δημητρης στο 3ο μόλις λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα ο Θεοδώρου Κώστας διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Στο δεύετρο ημίχρονο η ομάδα της Μυκόνου σημείωσε άλλα δύο γκολ στο 57’ με τον Ξένο Σπύρο και στο 65’ ο Πανέτας και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής κ. Παχατουρίδης Θ. ήταν:

ΑΟ Μυκόνου: Πουλάκης Γ., Καρατζάς Ι., Θεοδώρου Κ., Toska J., Νάζος Αλ., Αργυρίου Δ. (20’ Γκοράι Ε.), Μπαλλής Δ. (30’ Συριανός Ν.), Κεκελής Χ., Πανέτας Δ., Τσαλμάς Ι. (40’ Raja R.), Ξένος Σπ., Γκοράι Ε.

 

Α.Ο. Υδρούσα : (Φίλιππας Δ. – Μπαρούς Γ.) 1.Θωμάς 2.Πετρίσης 3.Μουστάκας Ν. 4.Τσαγκαλίδης 5.Κακλαμάνης 36′(Λουκίσσας) 6.Μανάλης 7.Μουτσάι 8.Κιοσέ 9.Βλάμης 10.Μουστάκας 59′ (Αλιραϊ)Γ. 11.Χένα 76′ (Βελούδος)

 

Ο Πρόεδρος κ. Κουκάς, το ΔΣ, οι παίχτες και ο προπονητής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Α.Ο. Υδρούσας και τον Δήμο Άνδρου για την άψογη φιλοξενία.

Πλέον ο ΑΟ Μυκόνου έχει έναν εναπομείναντα αγώνα με τον Α.Ο. Σύρου το Σάββατο 2 Μαρτίου στο γήπεδο του Κόρφου στις 16:00 καθώς την 14η αγωνιστική έχει ρεπό και χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να παραμείνει στην κορυφή και να περάσει στα πλέι οφ.

 

Δεν έγινε ο αγώνας των Νέων με τον Α.Ο. Τήνου

 

Ο προγραμματισμένος αγώνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων με τον Α.Ο. Τήνου που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή δεν έγινε ποτέ καθώς ο Α.Ο. Τήνου δεν προσήλθε.

Έτσι αντί αυτού διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ του παιδικού και του εφηβικού τμήματος  του ΑΟΜ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares