Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 10:25

Ο Πανσιφναϊκός ευχαριστεί τον Αρτεμώνα για τις κερκίδες

Ώρες… πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Πανσιφναϊκού και του Νηρέα, τελείωσαν οι εργασίες τοποθέτησης των μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο του Θόλου χωρητικότητας 360 θέσεων.

Οι κερκίδες (μετακόμισαν) από το γήπεδο μπάσκετ του Αρτεμώνα αφού η τοπική κοινότητα τις παραχώρησε για όσο διάστημα χρειαστεί ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ομάδας.

Γι αυτό τον λόγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανσιφναϊκού εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

kosmos-kerkida-sifnou-2013-2


«Κύριοι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τοπική Κοινότητα του Αρτεμώνα για την απόφαση την οποία έλαβε ώστε να παραχωρήσει τις κερκίδες που υπάρχουν στο γήπεδο Μπάσκετ στην πλατεία του Αρτεμώνα για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις οποίες έχει το γήπεδο του νησιού στο Θόλο.

Η απόφαση αυτή, μας χαροποιεί και μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια των προσπαθειών που γίνονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας, και σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά όλοι, μας συμπαραστέκεστε στον αγώνα τον οποίο δίνουμε.

Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε πως οι κερκίδες οι οποίες θα παρθούν, θα συντηρηθούν κατάλληλα, και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα θα επιστραφούν στο φυσικό τους χώρο!»

 

 

Σας ευχαριστούμε !

 

 

Με εκτίμηση

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η Γενική Γραμματέας

 

 

 

 

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares