Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 23:28

Στα μπαράζ ο Πανθηραϊκός!

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός συνέτριψε τον Καρτεράδο με σκορ 0-8 και εξασφάλισε έτσι την πρώτη θέση που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ.

 

Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή από τον Καρτεράδο, ενώ έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

 

Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ιδιαίτερο σχολιασμό, καθώς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τον Πανθηραϊκό, που μάλιστα φρόντισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης να ανοίξει το σκορ, με κοντινή προσπάθεια του Κωλέτση Μανώλη.  Πολύ γρήγορα ήρθαν δύο ακόμα τέρματα για τους "μπλε" με τον Φύτρο Σόλωνα να βρίσκει δύο φορές στόχο και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στη συνέχεια ο Κωλέτσης μετά από διαδοχικές προσποιήσεις μέσα στην περιοχή του Καρτεράδου, απέφυγε τους αντιπάλους του και έκανε το 0-4, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακόμα γρήγορο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Κωλέτση που πρόλαβε τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά και τον τερματοφύλακα του Καρτεράδου Δοϊτσίδη και πλάσαρε πετυχαίνοντας το 0-5. Λίγο αργότερα ήταν σειρά του Δαμίγου Παντελή να βάλει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, αφού εκμεταλλευόμενος την όμορφη πάσα του Πέκα, πλασάρει σωστά για το 0-6. Το 0-7 θα έρθει με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κωλέτση, που έφτασε έτσι τα 4 τέρματα στην αναμέτρηση και τα 19 συνολικά στο πρωτάθλημα. Το τελικό 0-8 σημείωσε ο Δαμίγος με σουτ μέσα από την περιοχή.

 

Πλέον ο Πανθηραϊκός στρέφει την προσοχή του στους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν, ενώ η ομάδα του Καρτεράδου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, έχοντας όμως υπερκαλύψει το -7 με το οποίο ξεκίνησαν οι κόκκινοι το πρωτάθλημα.

 

Συνθέσεις:

Α.Ο Καρτεράδου: (ΦΩΤΕΙΝΟΣ Α.) ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ, ΣΟΡΩΤΟΣ (ΔΕΝΑΞΑΣ 66'), ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ (ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ 46'), ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΒΑΡΜΑΖΗΣ, LEKAJ, ΖΕΡΒΑΚΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, DAVEN,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΧΑΛΑΡΗΣ

 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο: (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΛΙΓΝΟΣ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ, ΒΡΕΝΑΓΚΡ (ΚΟΥΛΟΛΙ 46΄), ΠΕΚΑ, ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ Γ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ (ΠΑΓΩΝΗΣ 66'), ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ΚΩΛΕΤΣΗΣ, ΦΥΤΡΟΣ( ΔΑΜΙΓΟΣ 70')

ΚΟΥΛΟΛΙ, ΠΑΓΩΝΗΣ, ΔΕΜΙΡΤΖΗΣ, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ, ΚΕΛΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΕΣΥΠΡΗΣ-ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ-ΒΑΪΛΑΣ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και μαθηματικά στα μπαράζ Λευκή ισοπαλία με ουσία »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares