Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 10:59

Έξι (6) αλλά δεν ήταν αρκετά…

Το τελευταίο παιχνίδι για την φετινή τους σεζόν έκαναν για φέτος οι δύο ομάδες ανάμεσα σε Λάβα και ΑΜΣ Φιλωτίου όπου νικητές βγήκαν οι (κυανέρυθροι) της Νάξου όπου κέρδισαν με το ευρύ 2-6.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO(1-0) Οι δύο ομάδες θα μπορούσαμε να πούμε πως είχαν από ένα δυνατό ημίχρονο η κάθε μια καθώς η Λάβα μπήκε πολύ αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και στο 5΄ και 7΄ λεπτό είχε δύο πολύ καλά σουτ με τους Συρίγο και Δρόσο που πέρασαν ελάχιστα άουτ και μόλις στο 10ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν με τον κορυφαίο τους Συρίγο μετά από ωραία πάσα του Δρόσου και με τον πρώτο να πλασάρει στην κλειστή γωνία τον Πολυκρέτη.

Το Φιλώτι προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι με κάποια μακρινά σουτ του Κρητικού και του Ευριπιώτη όμως η μπάλα κατάληγε άουτ ενώ στο 24΄ο Κρητικός είχε το πρώτο δοκάρι του αγώνα μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ.

NAXOS SOULATSO MIKRO(1-1) Η ισοφάριση ήρθε στο 26΄ μετά από συρτή εκτέλεση φάουλ του Κοττάκη Σ. ο Βενιέρης έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα του τερματοφύλακα του. Ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τον Δρόσο να μην μπορεί να εκμεταλλευτή την λάθος έξοδος του Πολυκρέτρη και με καινή εστία πλάσαρε άουτ στο 32΄ ενώ στο 34΄ μετά από διώξιμο από την άμυνα τους παραλίγο να γίνει ασίστ για τον Δρόσο που βγήκε τετ – α – τετ και νικήθηκε από τον έμπειρο Πολυκρέτη.

NXOS-POLYKRETHS-MIKRO(1-2) Η φιλοξενούμενη στο 39΄ πήραν κεφάλι στο σκορ όταν σε ένα φάουλ έκαναν μια κομπίνα με τον Ευριπιώτη να βγαίνει μόνος του στην μεγάλη περιοχή να επιχειρεί το σουτ και η μπάλα σταμάτησε για δεύτερη φορά στο δοκάρι όμως στην επαναφορά ο Λιόφαγος Γ. με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

(1-3) Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ναξιώτες καθώς μόλις τρία (3) λεπτά μετά την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ευτύχισαν να σκοράρουν εκ νέου και πάλι με τον αριστερό οπισθοφύλακα τους Λιόφαγο Γ. καθώς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με έναν «κεραυνό» έκανε το 1-3, ενώ στο 52΄ είχαν και άλλο δοκάρι από ένα διαγώνιο σουτ του Κοττάκη Ε.

NAXOS PROTON044Στο 67΄ το Φιλώτι έχασε και άλλη μια πολύ καλή φάση με τον Κοττάκη Ε. να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Κρητικού αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκη ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ αλλά η μπάλα κατάληγε πολύ άουτ.

(1-4) Ενώ στο 74΄λεπτό ήρθε η σειρά του μικρού Βασιλάκη Μ. να σκοράρει καθώς μετά από έναν πολύ καλό ένα-δύο που έκανε με τον Κρητικό εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
(2-4) Ενώ τα λεπτά περνούσαν η Λάβα δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει στο 80΄ μετά από ωραίο σουτ του Ρενιέρη μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα
δίκτυα του Πολυκρέτη που ήταν ανήμπορος να αντίδραση.

NAXOS Katsonis 200x100(2-5) Το 2-5 έκανε ο Κοττάκης Ε. στο 86΄ καθώς ο Μουστάκης Δ. συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Ευριπιώτη με τον τελευταίο να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να επιχειρεί ένα σουτ όμως ο αντίπαλος πορτιέρος του είπε «όχι» όμως στην επαναφορά νικήθηκε από κοντά από τον Κοττάκη.

(2-6) Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κρητικός με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

ΑΟ Λάβα: Στεφανάκης, Ζαμπέλης, Αγγελόπουλος (46΄Βέγιως), Βάλβας Ι., Ρενίερης, Δενάξας, Διαμαντόπουλος, Δεναξάς, Συρίγος, Δρόσος, Αρβανίτης (65΄Γαλανός).

ΑΜΣ Φιλωτίου: Πολυκρέτης, Τσάφος Ν., Λιόφαγος, Μουστάκης Ν., Κατσουρός, Κοττάκης ΣΤ.( 79΄Τσάφος), Κοττάκης Ε., Μουστάκης Δ., Ευριπιώτης, Κρητικός, Τσακωνιάτης(41΄(Α) Βασιλάκης Μ.).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares