Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 20:52

Φιέστα τίτλου για τον Παμμηλιακό που χόρεψε στη βροχή

Την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου και την πρωτιά στον όμιλο του σφράγισε την Καθαρά Δευτέρα ο Παμμηλιακός, στο τελευταίο φετινό του εντός έδρας παιχνίδι κερδίζοντας εύκολα με 4-1 το Νηρέα Πάρου.

milos-glaronisiaΣε ένα ματς που κράτησε ένα ημίχρονο ο Παμμηλιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 50ο δευτερόλεπτο κυριάρχησε και σφράγισε τους 3 βαθμούς πριν βγει το ημίχρονο. Η ομάδα της Μήλου δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες τρυπώντας με κάθετες μπαλιές και πλαγιοκοπήσεις την άμυνα του Νηρέα, στο καλύτερο ίσως ημίχρονο της σαιζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τη νίκη εξασφαλισμένη, το μυαλό στη φιέστα και το ψιλόβροχο να δυσκολεύει τις προσπάθειες τους, οι παίχτες του Παμμηλιακού αν και δημιούργησαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες και είχαν και δοκάρι με τον Καμακάρη στο 64’.

Η ομάδα του Νηρέα πέραν του γκολ που πέτυχε είχε ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει με τον δείκτη στο 4-1 αλλά το πλασε από πλάγια αριστερά του Geborys βρήκε στη συμβολή των δοκαριών του Ζούλια.

pammiliakos-nireas-18-3-2013-1

syros RAOYZAIOS new13Τα γκολ του αγώνα:

0-1: Πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του αγώνα ο Τσενάι μετά από ολιγωρία της Μηλέικης άμυνας βρέθηκε απέναντι από τον Γενναδόπουλο και με συρτό σουτ πάγωσε το γήπεδο της Μήλου.

1-1: Η ισοφάριση για τον Παμμηλιακό ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Παπαδημητρίου στον Χατζίεφ και σπάσιμο της μπάλας από τον τελευταίο στον επερχόμενο από δεξιά Στέλιο Μάλλη, ο οποίος με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδάκη. 

2-1: Εκπληκτική προσωπική ενέργεια του Βασίλη Καμακάρη από αριστερά και ασύλληπτο σουτ στην εσωτερική γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδάκη στο 26ο λεπτό.

3-1: Μαγική ενέργεια από τον Κλαούντιο Μπαργιάμη μετά από ασφυκτική πίεση της ομάδας του Παμμηλιακού στα καρέ του Νηρέα, ο νεαρός παίχτης των «κόκκινων» στο 34ο λεπτό.

4-1: Μετά από προσωπική ενέργεια του Κυρίτση από δεξιά και πάλι ο Καμακάρης μετά από κεφαλιά πάσα του Χατζίεφ κλείνει το σκορ στο 40ο λεπτό.

paros-ATOU 2 ME THLΠαίχτης του αγώνα: Βασίλης Καμακάρης – Παμμηλιακός. Δύο γκολ, ένα δοκάρι και αστείρευτο πάθος από τον επιθετικό του Παμμηλιακού που με εκπληκτικό γκολ έβαλε μπροστά την ομάδα της Μήλου και κλείδωσε τη νίκη με ένα ακόμα προσωπικό του τέρμα. Ο Bill είχε ακόμα ένα δοκάρι στο β’ ημίχρονο και στα 73 λεπτά που αγωνίστηκε έβγαλε και πάλι το γνωστό πάθος του.

Εξαιρετική εμφάνιση και από όλους τους υπόλοιπους παίχτες του Παμμηλιακού που ειδικά στο α’ μέρος και μετά το γκολ του Νηρέα απέδειξαν γιατί η ομάδα της Μήλου είχε την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα.

Από την ομάδα του Νηρέα ξεχώρισαν οι Παπαδάκης (παρά τα 4 γκολ που δέχτηκε), Haxhija και Geborys.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Γενναδόπουλος (80’ Ζούλιας), Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάμη, Σίδερης, Ατανάσοφ, Καμακάρης (73’ Στεφανής), Μάλλης, Χατζίεφ, Παπαδημητρίου, Ψαθάς Α. (65’ Τσιριγωτάκης).

Νηρέας Πάρου (Μοστράτος): Παπαδάκης, Μαθιέλλης (78’ Ραυτόπουλος) Μένεγος, Haxhija. Tetla, Σακαρίδης, Τριπολιτσιώτης (46’ Kycycu), Τσενάϊ (87’ Παγώνης), Σουλίδης, Metaj, Geborys.

pammiliakos-nireas-18-3-2013-2

milos-mileika-neaΔηλώσεις μετά τον αγώνα

Στάθης Παπαδημητρίου (Παμμηλιακός): Μας ξύπνησε το γκολ που δεχτήκαμε μόλις στο 1ο λεπτό με αποτέλεσμα να κάνουμε ίσως το καλύτερο μας φετινό ημίχρονο και να κλειδώσουμε τη νίκη η οποία μας εξασφάλιζε και την συμμετοχή μας στα μπαράζ. Είμαστε όλοι μαζί από 12 χρονών και περιμέναμε να ζήσουμε αυτή τη στιγμή. Πάμε στα μπαράζ να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα παιδιά της ομάδας στον κόσμο μας φέτος που ήταν συνέχεια κοντά μας και ακόμα και σήμερα παρέμεινε στην κερκίδα παρά την βροχή που ξεκίνησε.

Μιχάλης Παπαδάκης (Νηρέας): Ήρθαμε με πολλά νέα παιδιά στη Μήλο και προσπαθήσαμε για το καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο Παμμηλιακό. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά όχι και να κρατήσουμε το σκορ έστω μέχρι το ημίχρονο. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα του Παμμηλιακού στα μπαράζ και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από την συμμετοχή του. Μας μένει ένα παιχνίδι ακόμα με την Σέριφο στην έδρα μας και θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά.

Η συνέχεια...

Απομένει ένα παιχνίδι για την ομάδα του Παμμηλιακού, στην Σύρο με τον ΑΟ Πάγου. Η Μηλέικη ομάδα θέλει να κλείσει αήττητη την χρονιά και να είναι η μοναδική ομάδα με αυτόν τον απολογισμό στα μπαράζ ανόδου με αντιπάλους τον Πανθηραϊκό, τη Μύκονο και τον Άγιαξ Σύρου.

pammiliakos-nireas-18-3-2013-3

Μικρά από τη Μήλο

-Τρελό πανηγύρι από τους παίχτες του Παμμηλιακού μετά το τέλος του αγώνα. Αφού χαιρέτησαν και αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους, τράβηξαν και τον προπονητή που ανέδειξε αυτά τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και χόρεψαν στο κέντρο του γηπέδου. Η συνέχεια στα αποδυτήρια με τους «κόκκινους» να γίνονται ένα κουβάρι τραγουδώντας το campeones campeones!

-Την παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα του Παμμηλιακού πραγματοποίησε ο τερματοφύλακα των ακαδημιών των «κόκκινων» Θέμης Ζούλιας, που αποθεώθηκε κατά την είσοδο του στον αγώνα στο 80ο λεπτό.

pammiliakos-nireas-18-3-2013-4

-Το ιδιαίτερο της ημέρας (Καθαρά Δευτέρα) και οι καιρικές συνθήκες (ψιλόβροχο σε όλη την διάρκεια του ματς απέτρεψαν την κοσμοσυρροή στο γήπεδο της Μήλου σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά οι 200 και πλέον φίλοι του Παμμηλιακού ζέσταναν την ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν τους παίχτες στην πανηγυρική φιέστα που ακολούθησε. 

- Με 10 παίχτες τελείωσε τον αγώνα ο Νηρεάς μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Metaj για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

-Άψογη η διαιτησία του Πάντου και των βοηθών του Ρούκη και Κουλακιώτη.

-Ο Νηρέας είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να σκοράρει φέτος (απομένει το παιχνίδι με τον Πάγο στη Σύρο) και μάλιστα και στα 2 παιχνίδια απέναντι στον Παμμηλιακό (3-1 και 4-1).

-Με νέο χορευτικό επέστρεψαν μετά την απουσία τους στον ματς με τον ΑΟ Πάρου (λόγω Καρναβαλιού) οι cheerleaders του Παμμηλιακού, οι οποίες επίσης χόρεψαν στη βροχή και ζέσταναν την ατμόσφαιρα!

-Οι παίκτες του Παμμηλιακού πανηγύρισαν τα σημερινά γκολ με την κίνηση αλα μπεμπετο… αφιερώνοντας την σημερινή τους νίκη στο νεογέννητο του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares