Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 21:47

Πέρασε και απο τον Πάγο...

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι ο Παμμηλιακός ΑΣ έκανε το καθήκον του πέρασε και από την δύσκολη έδρα του ΑΟ Πάγου στη Σύρο και ολοκλήρωσε με απολυτή επιτυχία την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος του Α’ Τοπικού των Κυκλάδων.

milos-glaronisiaΣτο ματς που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο ‘Άνω Σύρου για την 14η και τελευταία αγωνιστική του Β’ Ομίλου, η ομάδα της Μήλου επικράτησε πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό 0-2 και τερμάτισε στην κορυφή με 40 πόντους και το εντυπωσιακό ρεκόρ των 46 ενεργητικών και μόλις 2 παθητικών τερμάτων.

Γενική εικόνα :

Σε ένα ωραίο παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ο Παμμηλιακός απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί είναι στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και με προσοχή όπου χρειάζονταν παρά την μεγάλη ταλαιπωρία λόγω του πολύωρου ταξιδίου που υπέστη η ομάδα από το νησί της Αφροδίτης κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει πολλές δυνάμεις καθώς έλεγχε πλήρως το ματς σε όλη τη διάρκεια του. Από τη άλλη η ομάδα του Πάγου προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς αλλά οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν έφερε πολύ κόσμο ( μόλις 20 άτομα ώστε να εμψυχώσουν την ομάδα του κ. Ξενινακη) δεν βοήθησαν και έτσι δεν απέφυγαν τη 4η ήττα στο πρωτάθλημα. Η διαιτητική τριάδα των κ. Μενδρινό, κ Βακόνδιο και κ.Μουτάφη ήταν πολύ καλή καθώς το ματς δεν είχε κάποια δύσκολη φάση.

Το φιλμ του αγώνα:

syros RAOYZAIOS new13Στα αγωνιστικά η ομάδα της Μήλου είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς και δικαία πήρε την νίκη ,αντιθέτως η ομάδα του Πάγου δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα με μόλις δυο αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ του Αιβαλιώτη δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στους Φιλοξενούμενους με τον Καμακάρη όταν στο 22’ θα βρεθεί μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πάγου θα κάνει ένα ωραίο δυνατό σουτ αλλά θα φύγει αρκετά πάνω από την εστία του Λοίσιου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26’ νέα ευκαιρία για την ομάδα του Παμμηλιακού όταν ο Παπαδημητρίου θα επιχειρήσει ένα σουτ από 30 μετρά αλλά θα φύγει ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

pagos-pammiliakos-23-3-2013-2

syros-xylotexniki 270(0-1) Την τρίτη φορά που η ομάδα του Παμμηλιακού θα απειλήσει την εστία του Λοίσιου θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ όταν η ομάδα της Μήλου θα εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ η μπάλα θα βρεθεί μέσα στη μικρή περιοχή του Πάγου στο δεύτερο δοκάρι θα πάρει την κεφάλια ο Καμακάρης όποιος θα υποχρεώσει τον τερματοφύλακα του Πάγου σε μια εντυπωσιακή απόκρουση όμως την επαναφορά η μπάλα θα στρωθεί στο Μάλλη όποιος με ένα πλάσε θα κάνει το 0-1 στο 28’.

Δύο λεπτά αργότερα ένα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Καμακάρη όποιος θα πλασάρει τον Λοίσιο αλλά ο τελευταίος θα αποκρούσει εντυπωσιακά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος θα χαθεί στο 45’+1’ όταν ο Νομικός θα κερδίσει την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή θα βρεθεί τετ α τετ με τον Αιβαλίωτη αλλά το σουτ του παίχτη του Πάγου θα εξουδετέρωση ο τερματοφύλακας της Μήλου και με δεύτερη ευκαιρία θα μπλοκάρει.

Σε ένα φτωχό δεύτερο μέρος η πρώτη αξιόλογη φάση θα χαθεί στο 53’ από τον Καμακάρη ξανά όταν ο τελευταίος θα βρεθεί ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχειρήσει θα φύγει αρκετά μετρά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73’ μια ακόμη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Αtanashov όταν θα πάρει την μπάλα θα περάσει δύο αμυντικούς θα βρεθεί μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά λίγο πλάγια το σουτ που θα επιχειρήσει θα φύγει αρκετά εκατοστά από αριστερό κάθετο δοκάρι του Λοίσιου.

(0-2) Στη τελευταία φάση του ματς και συγκεκριμένα στο 95’ ο Μάλλης θα κλέψει την μπάλα ύστερα από τραγικό λάθος των παιχτών του Πάγου θα κάνει μια παράλληλη μπάλα προς το Παπαδημητρίου όποιος από το ύψος της μικρής περιοχής θα γράψει το τελικό ΑΟ Πάγου – Παμμηλιακός ΑΣ 0-2 .

 

ΑΟ Πάγος (κ. Ξενικάκης ) : Λοίσιος, Κακάκιος, Βαμβακάρης, Νομικός(64’ Πάσχος), Ρούσσος Ν.©, Φωτεινιάς Μ., Τρόκα(46’ Φωτεινιάς Α), Μανωλιός, Σίμος(60’ Ρούσσος Γ.), Ρούσσος Κ., Πρίντεζης.

Παμμηλιακός ΑΣ ( κ. Γκούτζας ): Αιβαλιώτης ©, Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάμης (85’ Παπαδημητρίου Ε.), Σιδέρης, Atanashov, Καμακάρης (54’ Στεφανής), Τσιριγωτάκης, Μάλλης, Παπαδημητρίου Ε., Ψαθάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares