Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 22:43

Παίδες: ΑΣ Ιου - ΑΟ Καρτεράδου

Ένα δυνατό τεστ ενόψει των αγώνων μπαράζ με τον Α.Ο. ΠΑΡΟΥ είχε την ευκαιρία να κάνει η ομάδα της ΙΟΥ σήμερα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα του ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

Ένας αγώνας χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρων παρά μόνο για το τυπικό μέρος της διοργάνωσης καθώς η ομάδα της ΙΟΥ είχε είδη πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Η δυο ομάδες παίξανε ανοιχτό ποδόσφαιρο κάτι που αποδεικνύει και το ευρύ σκορ 6-2. Στο 10’ είχαμε το πρώτο γκολ για την ομάδα της ΙΟΥ. Ο ΔΡΑΚΟΣ Μ. σέντραρε από τα πλάγια και ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Φ. με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Στο 13’ ο ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ Δ. με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 20’ ο ΚΑΡΡΑΣ Φ. με σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές για την ομάδα της ΙΟΥ καθώς έβαλε παιδιά που αγωνίζονται και στην κατηγορία των προπαίδων που, για πρώτη φορά φέτος παίρνει μέρος, χωρίς αυτό να αποδυνάμωση την ομάδα και δείχνοντας ότι η ακαδημίες στο νησί έχουν μεγάλο μέλλον. Στο 40’ είχαμε ένα αυτογκόλ από τον ΧΑΛΒΑΤΖΗ Α. για την ομάδα του ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ. Στο 43’ ο ΘΕΟΣ Χ. με δυνατό σουτ έκανε το 5-0. Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ μείωσε το σκορ στο 50’ με σουτ μέσα από την περιοχή του ΒΑΖΑΙΟΥ Γ. Στο 55’ ο ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Μ. με πλασέ  έκανε το 6-1 για την ΙΟ. Στο 64’ ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ μείωσε στο σκορ με τον ΔΡΟΣΟ Α. σε 6-2 κάτι που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

paides-ios-karterados-31-3-2013-2

ΑΣ ΙΟΥ: (ΝΤΑΝΑΚΑΣ Γ), ΔΡΑΚΟΣ Κ., ΔΡΑΚΟΣ Μ., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΘΕΟΣ Χ., ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟΣ Ν., ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Ι., ΚΑΡΡΑΣ Φ., ΔΡΑΚΟΣ Α., ΜΟΝΟΓΙΟΣ Ν., ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ Δ., ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟΣ Σ., ΚΑΛΑΘΑΣ Σ., ΒΕΝΙΟΣ Γ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Σ., ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Ν., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι., ΣΚΛΑΒΟΣ Β.

ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ: (ΛΙΓΝΟΣ Ε.), ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ Α., ΒΑΡΜΑΖΗΣ Η., ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ Ε., ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Ι., ΒΑΖΑΙΟΣ Γ., ΓΑΛΑΝΟΣ Μ., ΠΡΕΚΑΣ Ν., ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ Α., ΧΑΡΑΝΑΣ Γ., ΔΡΟΣΟΣ Α., ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Γ., ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Π., ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ Α., ΡΟΥΣΣΟΣ Α.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Π.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares