Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 00:08

Δηλώσεις των ανθρώπων του Παμμηλιακού πριν τον αγώνα μπαράζ

Στην Ίο, στο γειτονικό με τη Σαντορίνη νησί των Κυκλάδων, ο Παμμηλιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 7 Απριλίου τον Πανθηραϊκό.

milos-glaronisiaΕίναι το πρώτο παιχνίδι της Α’ φάσης των αγώνων μπαράζ , ο νικητής των οποίων θα αντιμετωπίσει τον νικήτη του ομίλου των ομάδων του ανατολικού Αιγαίου και ο τελικός νικητής θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο Παμμηλιακός συμφώνησε στη διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανθηραϊκό στην Ίο, ώστε μέσω Σαντορίνης με το «Πρέβελης» να επιστρέψει στη Μήλο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Παμμηλιακός μετέχει για πρώτη φορά σε τέτοιας σημασίας παιχνίδια και γενική είναι η εκτίμηση, ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και ανταγωνιστική, όπως εμφανίστηκε στους αγώνες του ομίλου. Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης αναφερόμενος στα ματς μπαράζ δήλωσε στα «Μηλείκα Νέα» : «θα αντιμετωπίσουμε με ηρεμία τα ματς μπαράζ. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και αναγνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι μας έχουν περισσότερη εμπειρία. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, μια οικογένεια και παίζουμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Πανθηραϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα».

Ο προπονητής του Παμμηλιακού κ. Ζαχαρίας Γκούτζας επισημαίνει ότι : «η φετινή εντυπωσιακή πορεία του Παμμηλιακού, ήρθε να δικαιώσει μια προσπάθεια πολλών ετών. Τα παιδιά είναι χρόνια μαζί, είναι φίλοι , είναι μια οικογένεια, έτσι λοιπόν θα αντιμετωπίσουμε και τα ματς μπαράζ. Δε φοβόμαστε κανένα αντίπαλο, ξέρουμε βέβαια τις δυσκολίες που υπάρχουν και πόσο διαφορετικά είναι τα μεγέθη, μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την 1η θέση».

Ο Πανθηραϊκός συνεχίζει ο προπονητής του Παμμηλιακού «βρέθηκε για μια εβδομάδα για προετοιμασία στη Κρήτη. Ο Α.Ο Μυκόνου έχει ποδοσφαιριστές με υψηλές αμοιβές πέραν του ερασιτεχνικού επιπέδου. Στον Παμμηλιακό, τα παιδιά δουλεύουν και κατευθείαν έρχονται στη προπόνηση και έχουμε και πολλούς φοιτητές. Ο Τσιριγωτάκης έχει κάνει 58 ταξίδια Μήλο – Κρήτη για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ υπάρχουν παίχτες που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Αθήνας και της Πάτρας και πηγαινοέρχονται. Στόχος μας είναι να δείξουμε τη δουλειά, που έγινε όλα αυτά τα χρόνια και έφερε κόσμο στο γήπεδο. Δεν είναι λίγο πράγμα τα ρεκόρ που πέτυχε στον όμιλο ο Παμμηλιακός. Αήττητος σε 14 αγώνες και συντελεστή τερμάτων 46-2 δεν είναι μικρή υπόθεση. Θα παίξουμε για να χαρούμε το παιχνίδι και να αποκτήσουμε εμπειρίες».milos-mileika-nea

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Στέλιος Λιβάνιος αναφερόμενος στους αγώνες μπαράζ τονίζει : «έχουμε καλή ομάδα, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, αναγνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία. Εμείς θα παίξουμε για ένα καλό αποτέλεσμα για να το χαρούμε και να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας».

O αρχηγός του Παμμηλιακού Αργύρης Σίδερης αναφερόμενος στα ματς μπαράζ λέει : «το ματς της Κυριακής είναι δύσκολο, ο Πανθηραϊκός είναι δυνατή ομάδα, εμείς θα τα δώσουμε όλα και ότι βγει. Είμαστε μια νέα ομάδα που ο ένας παίζει για τον άλλον και με αυτό το ομάδικο πνεύμα, φθάσαμε τον Παμμηλιακό ψηλά και μπορεί να έχουμε τα επόμενα χρόνια ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ, στη διοίκηση του Παμμηλιακού και σε όλους, όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και την βοηθούν».

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares