×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 21:08

"Μέλι-Γάλα" οι σχέσεις Πάγου και ΑΟ Σύρου.

Όπως έχουμε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν ο ΑΟ Σύρου έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και κοιτάζει περιπτώσεις παιχτών ή ακόμα μιλάει και με ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν.

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται ισχύει και στην περίπτωση του Γιάννη Χούρου, ο οποίος όπως φαίνεται δέχτηκε την πρώτη μεταγραφική κρούση από τους "Κίτρινους" της Σύρου, πράγμα που φυσικά έγινε εν΄ γνώση του Λουκή Νικόλαου (Γεν. Αρχηγού Πάγου), πάντως προς το παρόν οι συζητήσεις έμειναν σε φιλοσοφικό επίπεδο.

Η συνέχεια πήρε διαστάσεις, όταν με την υπομόχλευση κάποιων, μια απλή ανακοίνωση του ΑΟ Πάγου μετατράπηκε σε εκτοξευτήρα γεμάτο χλευασμούς και λοιδορίες εναντίον της ιστορικότερης ομάδας της Σύρου και των παραγόντων της.

Πάντως το θέμα θεωρείτε λήξαν, καθώς μεταξύ των δύο ομάδων, έχουν δοθεί ήδη οι απαιτούμενες εξηγήσεις και οι καλές μεταξύ τους σχέσεις ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο.

Συνέχεια στην υπόθεση αυτή θα υπάρξει πάντως, αφού τόσο ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος, όσο και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Πέτρος Ραουζαίος, δηλώνουν ενοχλημένοι από την αντιμετώπιση μερικών πολέμιων, ενώ και από την πλευρά του ΑΟ Πάγου υπάρχει έντονη η δυσαρέσκεια, για την παραποίηση και μεγαλοποίηση μιας απλής ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το Δ.Σ.

Η ανακοίνωση του Πάγου 

"Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να διαψεύσουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον τοπικό τύπο, σχετικά με επίσημη πρόταση που έχουμε δεχθεί για συγκεκριμένο παίχτη της ομάδας μας.

Στην ομάδα μας δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά και για κανένα άλλο παίκτη της ομάδας μας.

Πρόθεση και σκοπός της ομάδας μας είναι να μην παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής, και η ομάδας μας την επόμενη σεζόν να ενισχυθεί, και να παρουσιάσει ένα καλύτερο από φέτος αγωνιστικό πρόσωπο, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρωτιά".

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, παρά τη διάψευση του Πάγου, υπήρξαν προφορικές συζητήσεις για την περίπτωση του Χούρου. Ωστόσο, ούτε η διοίκηση του Πάγου ήταν θετική, ούτε και ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος και θα εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή μόνο αν γίνει πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ευχαριστήριο Σαμιωτάκη Έτοιμη η Μύκονος... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares