Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 13:38

Έτοιμη η Μύκονος...

Στο ματς που θα ανοίξει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για την διαδικασία των μπαράζ, ο ΑΟ Μυκόνου αντιμετωπίζει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Νέων Ολυμπιακού Σύρου στο Δημοτικό Γήπεδο της Τήνου για την 1η Αγωνιστική.

Σε ένα αρκετά μικρό αλλά ωραίο παραδοσιακό γήπεδο που άλλοτε φιλοξένησε μεγάλα παιχνίδια οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να πάρουν τους πρώτους βαθμούς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον πρωταθλητή των Κυκλάδων για το 2013.

Από την μια πλευρά και οι τυπικά γηπεδούχοι και νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού των Κυκλάδων Νέοι Ολυμπιακού Σύρου που όχι μόνο κατάφεραν να έχουν μια καλή εικόνα και στα 14 ματς αλλά πήραν και το εισιτήριο για τα μπαράζ σαν καλύτεροι δεύτεροι εκμεταλλεύοντας στο έπακρον το γεγονός ότι αγωνίζονταν στο πιο εύκολο όμιλο.

Μια ομάδα που αρέσκεται στο παιχνίδι κατοχής είναι αρκετά επικίνδυνη αλλά σίγουρα η απουσία εμπειρίας είναι το μεγάλο μείων της και σίγουρα το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Η Συριανή ομάδα με μεγάλο αριθμό νεαρών ποδοσφαιριστών έχει δείξει ότι διαθέτη ταλέντο και τώρα περιμένουμε να την δούμε απέναντι από ομάδες με όνομα και εμπειρία όπως είναι ο ΑΟ Μυκόνου τι μπορεί να καταφέρει.

syros RAOYZAIOS new13Στο πρωταθλήματα κατέλαβε την 2η θέση του 2ου ομίλου πίσω από τον Παμμηλιακό με 37 βαθμούς 12 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα και με 53-6 έδειξε ότι χρίζει προσοχή.

Χωρίς άγχος και προβλήματα τραυματισμού θα ταξιδέψει στη Τήνο η ομάδα του Μάκη Παύλου και ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη το μεγάλο φαβορί των μπαράζ ο ΑΟ Μυκόνου που χωρίς καμία αμφιβολία μαζί με τον Πανθηραικό είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη εμπειρία στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα. Η ομάδα από την Μύκονο με παρά πολλές συμμέτοχες στη Δ’ Εθνική επιθυμεί να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει και σίγουρα δεν θα αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η ομάδα των κ. Παχατουρίδη και Γούλα έχοντας στην κατοχή της μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών με τεραστία εμπειρία είναι από τα δυνατά χαρτιά στο πρωτάθλημα και το φαβορί στο συγκεκριμένο ματς και στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών.

Έχοντας στο πλευρό της και αρκετούς φίλους της ομάδος που θα ακολουθήσουν, ελπίζει ότι θα καταφέρει να μπεί με το δεξί στα μπαράζ.

Η ομάδα από τη Μύκονο κατέλαβε την πρώτη θέση στο Α’ Όμιλο με 33 βαθμούς σε 12 ματς και με μόλις μια ήττα , 11 νίκες και συνολικά 43-8 τέρματα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και από τους τρεις ομίλους και με συνδυασμό το πολύ καλό ποδόσφαιρο με εξαιρετική κατοχή της μπάλας , δημιουργεί ένα παρά πολύ καλό και απειλητικό σύνολο που όλοι οι αντίπαλοι σέβονται και υπολογίζουν.

Χωρίς προβλήματα και η ομάδα των κ. Παχατουριδη και Γούλα και έχοντας χρόνο να ξεκουραστεί από το Τελικό του Κυπέλλου της περασμένης εβδομάδας, προετοιμάστηκε κατάλληλα για να είναι έτοιμη για αυτό το μεγάλο ματς.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει τη Κυριακή 07/04/2013 στις 14.30 και θα διευθύνει ο κ. Μενδρινός Λ. με βοηθους τους κ. Αρμακόλα Ι. και κ. Νομικό Ν.

Η κάμερα του Sport Cyclades όπως είναι φυσικό θα βρίσκεται και εκεί για να σας μεταφέρει το παλμό και από αυτό το μεγάλο παιχνίδι, όπως θα έχετε την ευκαιρία μέσα από το Sport Cyclades να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια των μπαράζ.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares