Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 19:14

Αύριο η «μάχη» της Ίου.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα μπαράζ, μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Παμμηλιακού.

Ο αγώνας που θα γίνει αύριο στις 11:00 στο γήπεδο της Ίου, αναμένεται να ανοίξει την αυλαία της τελευταίας φάσης του πρωταθλήματος. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι: Ζαράνης, Βακόνδιος και Ρούσσος Γ.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν πριν λίγο την προετοιμασίας τους για το παιχνίδι, ακολουθώντας ειδικό χαλαρωτικό πρόγραμμα προπόνησης, που δεν είχε κάποιο απρόοπτο. Απόντες πάντως θα υπάρξουν και από της δύο ομάδες, καθώς ο τυπικά γηπεδούχος Πανθηραϊκός, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιάννη Μαρτίνου και του Παντελή Δαμίγου. Ο προπονητής του Παμμηλιακού, κύριος Γκούτζας δεν θα έχει στη διάθεση του για συγκεκριμένο παιχνίδι τον Αντώνη Ψαθά, ο οποίος έμεινε στη Μήλο για επαγγελματικούς λόγους.

Πάντως το κλίμα στο στρατόπεδο των Μηλιών είναι ιδανικό και χωρίς άγχος, καθώς οι παίχτες, ο προπονητής και το Δ.Σ της ομάδας απολαμβάνουν την ιστορικότερη πορεία της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πανθηραϊκού σε λίγο θα συναντηθεί στο καθιερωμένο δείπνο πριν τους αγώνες, μια κίνηση που τείνει να γίνει συνήθεια για τους "Μπλε". Ο αγώνας δεν φέρνει άγχος στον κύριο Κωνσταντόπουλο και στους παίκτες του, καθώς αν και ο Πανθηραϊκός έχει χρηστεί ως φαβορί για το συγκεκριμένο ματς, αυτό δεν έχει περάσει στην ομάδα, όπου επικρατεί η άποψη ότι οι αγώνες κερδίζονται στα 90΄λεπτά της διάρκειας τους.

Βροντερό αναμένεται να είναι και το παρόν του κόσμου του Πανθηραϊκού αύριο στην Ίο, καθώς στην προγραμματισμένη εκδρομή προς το νησί, οι δηλώσεις συμμετοχής πλησιάζουν τις 200.

Το sportcyclades.gr θα καλύψει τον αγώνα με πλούσιο ρεπορτάζ, ενώ θα υπάρξουν και τα hi lights σε βίντεο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares