Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 19:49

Ισόπαλία στην Μύκονο απο τους νέους

Τελευταία αγωνιστική και χωρίς τέρματα για τους νέους καθώς στο παιχνίδι Α.Ο. Μυκόνου εναντίον Ολυμπιακός Σύρου το τελικό σκορ ήταν 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν φανερά το πάνω χέρι αφού η μπάλα βρέθηκε πολλές φορές κοντά στην εστία των φιλοξενούμενων. Άδικο θα λέγαμε το σκορ διότι σίγουρα άξιζαν το τρίποντο και με διαφορά. Άν και προσπάθησε αρκετά η Μύκονος για την νίκη δεν κατάφερε να τα βγάλει εις πέρας παρόλο που μέχρι και το τελευταίο λεπτό πάλευε για τους 3 βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός Σύρου βγήκε πρωταθλητής στον όμιλο ενώ ο Α.Ο. Μυκόνου βρέθηκε στη 2η θέση.

Για τη Μύκονο οι καλύτερες φάσεις ήταν με το Ράγια Ρ. και με τον Γκοράρι να χάνουν σουτ δίπλα από το τέρμα και για τους Συριανούς η μοναδική φάση που κατέληξε στα δίχτυα αλλά δε δόθηκε από τον κ. Αγγέλου είναι όταν υπέδειξε οφσάιντ. Αφού είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ από το Χούλη ο οποίος έστειλε η μπάλα στο Γάμμα από το δοκάρι.

neoi-mykonos-ajax-6-4-2013-1

Α.Ο. Μυκόνου

Νάζος Ν., Δρακόπουλος, Ασλάνης (70' Βλάχος), Κλειδωνάρης, Τσέκος, Δημάκης, Παππάς, Γκοράρι, Λυκούρης, Ράγια Ρ., Συριανός (65' Ράγια Χ.)

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου

Κουλούρας, Καραδήμας, Χατζηιερεμίας, Αργυρός (49' Γιανισόπουλος), Ψαράς, Φουάσης, Γκιουράι, Γεράρδης (53' Δεναξάς Γ.), Δεναξάς Μ., Χούλης, Μενδρινός

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αύριο η «μάχη» της Ίου. Αναβολή στο μπαράζ της Τήνου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares