Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 14:47

ΑΟ Σύρου: «Βροχή» οι προτάσεις.

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις στον Α.Ο.Σ. Βροχή πέφτουν οι προτάσεις στον Α.Ο.Σ.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον τα ονόματα ποδοσφαιριστών, που προτείνονται στον ΑΟ Σύρου το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας της Σύρου, έχει βάλει για τα καλά ως στόχο να ενισχύσει την ομάδα με πρωτοκλασάτους Συριανούς και Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από 3-4 δυνατά ονόματα, που θα είναι σε θέση να βάλουν τον ΑΟ Σύρου σε τροχιά ανόδου στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα πολλά από τα ονόματα, κυρίως Κυκλαδιτών ποδοσφαιριστών έχουν ακουστεί πολλές φορές, είτε δια στόματος του Προέδρου Γιώργου Φώσκολου, είτε από τα χείλη του Αντιπροέδρου Πέτρου Ραουζαίου. Αυτό που δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα γνωστό είναι ονόματα «ξένων» ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί και μπορεί να απασχολήσουν τον ΑΟ Σύρου.

Έτσι είμαστε στη θέση να σας παρουσιάσουμε τις πρώτες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της Συριανής ομάδας.

1) Ντέμης Μονέ:, επιθετικός, έτος γέννησης 1989 και έχει ύψος 1.82. Έχει αναδειχθεί 1ος σκόρερ ΕΠΣΔΑ 2011-2012 με 26 γκολ, και τη σεζόν 2012-13 σημείωσε 17 τέρματα και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στην ΕΠΣΔΑ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και στην Ελευσίνα.

2) Ταϊφού Αχμετ: επιθετικό χαφ, έτος γέννησης 1989 και έχει ύψος 1.90. Έχει περάσει από τις ομάδες, Άτταλος (2002-2007) και Α.Ε. Κως. Ακόμη έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΔΑ και στην Α' ΕΠΣΔΑ.

3) Γιάννης Σταματάκης: αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και ως σέντερ φορ. Είναι γεννηθείς το 1991 και έχει ύψος 1.83. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στις ομάδες, Α.Ο. Μαρτίνου Λαμίας, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Α.Ε. Δήλεσι στην Α' Βοιωτίας.

4) Φατιόν Σπάχιου: 19χρονος τερματοφύλακας (γεννήθηκε το 1994) και έχει ύψος 1.80. Έχει αγωνισθεί στις ομάδας του Εθνικού Πειραιά (εφηβικό) και στον Α.Ο. Προφήτη Ηλία ως βασικός στην Β' κατηγορία Πειραιά.

5) Κώστας Χωραφάτης: Δεξιός εξτρέμ και έχει ύψος 1.82. Ο Χωραφάτης παίζει εξίσου καλά και στην αριστερή πτέρυγα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στο εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες, Άτταλος Νέας Πέραμου, Βύζας Μεγάρων (Γ' Εθνική) και την χρονιά που διανύουμε είναι στον Κεραυνό Θεσπρωτίας (Δ' Εθνική).

6) Δημήτρης Θανόπουλος: 25χρονος (1988) χαφ με ύψος 1.82. Έχει παίξει σε, Α.Ε. Δήλεσι, Αίας Σαλαμίνας (Γ' Εθνική), Α.Ο. Δικαίου, Κως, Α.Ο. Κορωπίου.

Τέλος, ο Μπάρακ Μωχάμεντ παίζει στη μεσαία γραμμή και είναι 22 ετών και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Β' Εθνική. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στη Δ' με τον Πανελευσινιακό.

Πάντως κάτι που θεωρείτε σχεδόν δεδομένο, είναι ότι επιθυμία των Διοικούντων είναι οι θέσεις του, Επιτελικού χαφ, του σέντερ φορ και του Τερματοφύλακα, να καλυφθούν από ποδοσφαιριστές, που έχουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσδίδοντας στην ομάδα τον απαιτούμενο αέρα του πρωταθλητή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares