Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 02:40

Θα υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Ολυμπιακός

Τον τίτλο του πρωταθλητή παίδων που κατέχουν από πέρυσι καλούνται να υπερασπιστούν οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, οι οποίοι σήμερα επικράτησαν 5-3 (1-1 κ.δ.) απέναντι στον ΑΟ Πάρου και αύριο αντιμετωπίζουν τους Παίδες του Αστέρα Κορθίου, στον τελικό που θα γίνει στις 20:00 στο ΔΑΚ Νάξου.

Οι Νέοι Ολυμπιακού χρειάστηκαν την βοήθεια της άσπρης βούλας για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό, καθώς ο ΑΟ Πάρου ήταν αυτός που έλεγχε το παιχνίδι στο 1ο μέρος, όπου άνοιξε το σκορ με ένα πλασέ του Πρίφτη στο 12’ και είχε στη συνέχεια τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Οι Νέοι Ολυμπιακού μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι με ένα καταπληκτικό γκολ του Φουάση στο 23’, ο οποίος με σουτ λόμπα σκόραρε από τα 30 μέτρα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Στο 53’ ο Καπελλας έπιασε μια όμορφη κεφαλιά που εξουδετερώθηκε από τον Λάμπρου και στο 61’, στην ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου ο Σάμιος μετά από στημένο του Σκιαδά, μόνος απέναντι στον Κουλουρά, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Λίγο μετά ο Κύριος Ρούσσος σφύριξε τη λήξη και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί οι παίχτες του Ολυμπιακού ήταν ποιο εύστοχοι, σκοράροντας 4 φορές, έναντι 2 των παικτών του ΑΟ Πάρου.

Το τελικό 5-3 έφερε τους παίκτες του Γιώργου Ρούσσου να πανηγυρίζουν έξαλα την πρόκριση τους στον σημερινό τελικό.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Ρούσσου, Κουζουμή και Μουτάφη.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Ρούσσος): Κουλουράς, Δεναξάς, Ψάρρας, Λουλούς (20’ Καπελλας), Καραδήμας, Φουάσης, Γκιουράι, Αργυρός, Γιαννισόπουλος (39’ Κουκούλης), Καφτιράνης, Δεναξάς.

ΑΟ Πάρου (Φρατζής): Λάμπρου, Πατέλης, Χίσκα, Ντομπρης (48’ Αγγέλας), Σάμιος, Σαρρής Κωσ., Κρουσταλάκης, Μπενετα (71’ Σκιαδάς Σ.), Πρίφτης, Σκιαδάς, Σαρρής Κ. (54’ Γκόγκα).

 

Το live score του αγώνα

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares