Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 22:53

Α.Ο Σύρου: Πρόταση για τους «Μικρούς»

Μπορεί η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων να είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο η κινητοποίηση κάποιων ομάδων, που θέλουν να προτείνουν αλλαγές στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ήδη έχουν ξεκινήσει.

Δεν είναι λίγες οι συζητήσεις – προτάσεις, που κυκλοφορούν ανεπίσημα στα λεγόμενα ποδοσφαιρικά στέκια, με πολλές πάντως από αυτές, στο τέλος να μετουσιωθούν σε επίσημες θέσεις ομάδων, οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, στο τραπέζι της γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Σ.Κ.
Μια από αυτές τις προτάσεις, οι οποία μάλιστα έχει πάρει «σάρκα και οστά» είναι  η πρόταση του Α.Ο Σύρου για κατάργηση από την προκήρυξη του πρωταθλήματος, του ορίου, της υποχρεωτικής χρησιμοποίησης των μικρών ηλικιακά ποδοσφαιριστών.
Μάλιστα η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου έχει ήδη καταθέσει προφορικά  την πρόταση της στην ΕΠΣ Κυκλάδων και ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές με πολλά σωματεία του Νομού.
Το θέμα για την διοίκηση των "Κίτρινων" της Σύρου τρέχει ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Ραουζαίος, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει βρει σύμφωνα τα περισσότερα σωματεία με την γνώμη της ομάδας του.
Πάντως το θέμα αυτό δεν αναφέρεται για πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν πολλές ομάδες έχουν ζητήσει την κατάργηση των ορίων ηλικίας στα πρωταθλήματα. Πρόσφατο παράδειγμα η πρόταση του Αστέρα Τραγαίας, ο οποίος στην περσινή συνάντηση  των σωματείων της Νάξου με την ΕΠΣ Κυκλάδων, είχε προτείνει να επανεξεταστεί το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που τελικά δεν πέρασε.
Ουσιαστικά η λύση θα δοθεί στη γενική συνέλευση, που η ημερομηνία διεξαγωγής της δεν έχει οριστεί ακόμα, όπου θα παραθέσουν την θέση τους τα σωματεία και θα συζητηθεί το θέμα που ομολογουμένως καίει πολλά από αυτά, καθώς η έλλειψη μικρών ηλικιακά παικτών αλλοιώνει και την δυναμικότητα τους.
Ακούστε το ηχητικό από την σχετική παρέμβαση του Πέτρου Ραουζαίου στην εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ"

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares