Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 00:48

Α.Ο Σύρου: Συμφώνησε με το «ΚΑΝΟΝΙ».

Μετά από δύο ολόκληρες ημέρες διαπραγματεύσεων στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος απέσπασε το πολυπόθητο ναι από τον μεγαλύτερο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του, ο οποίος με την έλευση του στον ΑΟ Σύρου αναμένεται να αποτελέσει τον Φόβο – τρόμο τον αντίπαλων εστιών.

Ο διακαής πόθος ολόκληρης της διοίκησης, αλλά και του προπονητή Μάκη Πούλου, είπε τελικά το ναι, καθώς οι πιέσεις και ή θέληση που έδειξαν από τον ΑΟ Σύρου δεν του άφησε και πολλά-πολλά περιθώρια.

Το όνομα του παίκτη θα κρατηθεί μυστικό για μερικές ημέρες, καθώς δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο. Το ραντεβού των δύο πλευρών ορίστηκε για τις αρχές Ιουλίου, όπου θα «ανοίξει» η περίοδο των μεταγραφών και ο παίκτης θα πάει στη Σύρο, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σημαντική για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν η συμβολή του Πέτρου Ραουζαίου, ο οποίος από την πλευρά του συνέβαλε τα μέγιστα, καθώς ήταν αυτός που αρχικά είχε εντοπίσει και είχε κάνει την πρώτη κρούση στον παίκτη.

Με την απόκτηση του ο Α.Ο.Σ ενισχύεται σημαντικά στην γραμμή κρούσης, καθώς η επιθετική τριπλέτα των: Πρίντεζη, Αμπντούλ και του νέου κανονιού φαντάζει από τώρα ανίκητη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares