Σάββατο, 08 Ιουνίου 2013 22:39

ΑΟ Σύρου: Συμφώνησε με τους αδελφούς Περιάλη

Σε οριστική συμφωνία με τους αδελφούς Περιάλη, οι οποίοι πέρυσι αγωνιζόταν στην Άνω Μερά, ήρθε σήμερα ο ΑΟ Σύρου.

Η απόκτηση των ταλαντούχων Τηνιακών ποδοσφαιριστών, αποτελούσε εδώ και μήνες τον διακαή πόθο του Προέδρου του ΑΟ Σύρου, Γιώργου Φώσκολου, καθώς και ολόκληρης της διοίκησης της Συριανής ομάδας.PERIALIS

 Μάλιστα ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου, μετά την επίτευξη της συμφωνίας είπε:

 «Είμαι χαρούμενος που ήρθαν στην ομάδα μας τα δύο αυτά παιδιά, που θεωρώ ότι είναι μεγάλη ποδοσφαιριστές. Σίγουρα η ομάδα μας ενισχύθηκε πολύ με τον Γιώργο, που θεωρώ ότι, είναι ο καλύτερος Κυκλαδίτης ποδοσφαιριστής στη θέση του. Δεν σταματάμε εδώ, θα γίνουν και άλλες ποιοτικές κινήσεις, που θα μας φέρουν κοντά στους στόχους μας».

Έτσι σήμερα το απόγευμα και ενώ είχαν προηγηθεί διαβουλεύσεις μηνών, ο Βαγγέλης Περιάλης, που είναι πατέρας και μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών, είπε το οριστικό ναι, που φέρνει τους δύο νεαρούς άσσους στην ομάδα της Σύρου.

Ο 22χρονος Γιώργος Περιάλης αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ, ενώ παίζει με την ίδια άνεση στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα ο νεαρός «βγάζει μάτια» με την έφεση στο σκοράρισμα, αφού θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέρυσι, αν και δεν έπαιξε όλους τους αγώνες με την Άνω Μερά, πέτυχε 12 από τα 17 τέρματα της ομάδας του.

Παρά τα 22 του χρόνια ο Γιώργος Περιάλης, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο. Τήνου, εκτός της Άνω Μερά, έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Βάρης και στην Θήβα.

Ο Αδελφός του Βαγγέλης Περιάλης είναι 26 ετών και το χαρακτηριστικό που τον διακρίνει είναι η ταχύτητα. Αγωνίζεται ως επιθετικός Χαφ… πέρσι αγωνίστηκε στην Άνω Μερά, ενώ προηγούμενες του ομάδες ήταν η Σπάρτη και ο Αστέρας Βάρης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες θα μεταβούν στο νησί της Σύρου, όπου και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο Πατέρας των ποδοσφαιριστών Βαγγέλης Περιάλης δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr:

«Είχαμε αρκετές προτάσεις από ομάδες που αγωνιζόταν ακόμα και σε πιο μεγάλες κατηγορίες. Οι άνθρωποι του ΑΟ Σύρου μας πλησίασαν με ωραίο τρόπο και καταλάβαμε ότι έχουν στόχους για κάτι καλό. Η φιλοδοξία αυτή σε συνδυασμό με την θέληση των παιδιών να μείνουν στις Κυκλάδες, ήταν οι δύο λόγοι που αποφασίσαμε να απαντήσουμε θετικά στην πρόταση του ΑΟ Σύρου».

Ένα βίντεο από τον Γιώργο Περιάλη, όταν αγωνιζώταν στην Θήβα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares