Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 00:18

Πήρε «Μικρό» Φύλακα άγγελο ο ΑΟΣ.

Όπως είχαμε γράψει, έτσι τελικά και έγινε… Η Διοίκηση του ΑΟ Σύρου, με μια κίνηση «ΜΑΤ» ένταξε στο δυναμικό της τον 19χρονο Τερματοφύλακα του Αργοναύτη, Νικόλα Καραμαλίγκα, που θεωρείτε ένα από τα καλύτερα ταλέντα, με λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Παρά το νεαρό της Ηλικίας του ο Καραμαλίγκας έχει πολλές συμμετοχές στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά, ενώ έχει περάσει και από την Δ’ Εθνική και τον Αχαρναϊκό. Στα τμήματα υποδομών έχει πολλές συμμετοχές, καθώς έχει διατελέσει και βασικός τερματοφύλακας της Μικτής ΕΠΣ Αθηνών.

Γερό σκαλί ο ΑΟΣ

Ο νεαρός πορτιέρο λίγο μετά την υπογραφή του με την ομάδα της Σύρου, δήλωσε στο sportcyclades,gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω περήφανος που θα φορέσω τηνKARAMALIGAS ιστορική φανέλα του AO Σύρου. Θέλω να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ομάδα και να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις τις διοίκησης και του προπονητή μου… οι στόχοι είναι υψηλοί και ένας λόγος που δέχτηκα την πρόκληση ήταν το γεγονός ότι, η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και πιστεύω πως είναι ένα γερό σκαλοπάτι για το μέλλον μου... είμαι σίγουρος πως στο τέλος της χρονιάς θα βγούμε κερδισμένοι και εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα ανέβουν στη Γ’ Εθνική, έτσι ώστε να κάνουμε περήφανο το νησί».

Για την προηγούμενη του ομάδα τον Αργοναύτη είπε: «θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο του αργοναύτη για τη χρονιά που πέρασα εκεί, είμαι περήφανος που φόρεσα και τίμησα με τον τρόπο μου την φανέλα αυτής τις τόσο ιστορικής ομάδας… εύχομαι στον Αργοναύτη καλή συνέχεια και να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο Πειραϊκό πρωτάθλημα, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, καθώς και τους πρώην συμπαίχτες μου και προπονητές μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχτώ».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου.

Ο Α.Ο.Σύρου ανακοινώνει την Απόκτηση του 1,83μ Τ/Φ Καραμαλίγκα Νικόλαου του Νικολάου με Ημ.Γεννήσεως 29/06/1994 στο Μαρούσι Αθηνών.

Ο ταλαντούχος νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε το Μονοετής(1ης )διάρκειας συμβόλαιο στον Α.Ο.Σύρου παρουσία του Προέδρου της ομάδας Φώσκολου Γιώργου , του Αναπλ.προέδρου και Γεν.Γραμματέα Ραουζαίου Πέτρου και του Γεν.Αρχηγού της ομάδας Πύργου Θεόδωρου.

Η απόκτηση του Καραμαλίγκα Νικόλαου προσδίδει ιδιαίτερη ποιότητα και εμπειρία στα γκολπόστ της ομάδας μας.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή Καραμαλίγκα Νικόλαου.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 2003-2006 τα έκανε στις Ακαδημίες της Α.Ο.Ανθούπολης.

Το 2006-2008 μεταγράφηκε στην ομάδα της Α.Ε.Περιστερίου στο Παιδικό τμήμα.

Το 2008-2010 μεταγράφηκε στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών όπου αγωνιζόταν στο Εφηβικό τμήμα της ομάδος.

Το 2010-2011 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Ανθούπολης όπου έφτασαν στους 4 φιναλίστ του Εφηβικού πρωταθλήματος (Βασικός Τ/Φ) της Ε.Π.Σ Αθηνών ταυτόχρονα πραγματοποίησε και 5 συμμετοχές με το Ανδρικό τμήμα.

Επίσης το 2010-2011 Αναδείχθηκε Επίλεκτος Τ/Φ της ομάδας ‘’ELITE ARSENAL’’ όπου Αναδείχθηκε Κυπελλούχος με την αντίστοιχη ομάδα στο τουρνουά στην Ολλανδία.

Το 2011-2012 μεταγράφηκε στον ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ όπου στέφθηκαν Πρωταθλητές Δ΄ Εθνικής στον 9ο όμιλο και Φιναλίστ Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με το Εφηβικό τμήμα της ομάδας αναδείχθηκαν Πρωταθλητές και Κυπελλούχου Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.(Βασικός Τ/Φ)

Το 2012-2013 μεταγράφηκε στην ομάδα του Αργοναύτη Πειραιώς όπου μέτρησε 30 συμμετοχές Βασικός Τ/Φ και έφτασαν στην 5η θέση της Ε.Π.Σ.Πειραιώς και έως τους 8 του Κυπέλου Πειραιά.

Του ευχόμαστε ολόψυχα Καλορίζικος , με μία γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά και μέσα από τον Α.Ο.Σύρου να εκπληρώσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares