Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 20:56

«ΜΠΑΜ» με Σταματίου και Ελκάντι ο ΑΟ Σύρου.

Το φλερτ του ΑΟ Σύρου με τα δύο «κανόνια» της Α’ Πειραιά φαίνεται ότι καταλήγει σε γάμο, καθώς εδώ και μερικές ώρες οι δύο παίκτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση των Συριανών και απομένουν πλέον μόνο οι τυπικές υπογραφές, ώστε οι δύο παίκτες να φορέσουν την ιστορική φανέλα του ΑΟΣ.

Οι Γιώργος Φώσκολος, Πέτρος Ραουζαίος και Άκης Πύργος «Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα» και με κινήσεις "ΜΑΤ", φέρνουν στη Σύρο "παίκτες - δυναμίτες" που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Σταματίου και Ελκάντι δεν χρήζουν συστάσεων, αφού τα 62! Τέρματα που πέτυχαν την περσινή περίοδο τους καθιστούν τον «φόβο - τρόμο» των αντίπαλων εστιών.STAMATIOY PAN

Πανελλήνιο «ΚΑΝΟΝΙ»

Ο 26χρνος Στράϊκερ Ιάκωβος Σταματίου είναι ο πρώτος σκόρερ Πανελληνίως , καθώς στα 38! Τέρματα που έχει πετύχει φέτος με την ΑΕ Περάματος δεν υπάρχει προηγούμενο ανάμεσα στις 52 ΕΠΣ της Χώρας. Το βιογραφικό του παίκτη είναι πλούσιο, βαρύ και ο παίκτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα έχουν ποτέ μεταγραφεί ποτέ σε Συριανή ομάδα, αφού ο παίκτης μετρά 65 συμμετοχές ως επαγγελματίας στη Β’ και τη Γ’ Εθνική, με την φανέλα του Χαϊδαρίου, όπου πέτυχε 28 τέρματα. Ο παίκτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων αγωνίστηκε σε ομάδες της Δ’ Εθνικής , όπως τον Πανελευσινιακό, την Κω και τον Πανναξιακό.

Η μεταγραφή του στην ομάδα της Σύρου κάνει πολλούς να απορούν, καθώς το όνομα του παίκτη έχει φιγουράρει ακόμα και στις μεταγραφικές λίστες της ΑΕΚ, ενώ οι προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής προς αυτόν, πλέον αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως μιλώντας στο sportcyclades.gr αιτιολόγησε την απόφαση του:

«Τα έχω βρει σε όλα με τους ανθρώπους του ΑΟΣ, που ήταν η ομάδα που με πλησίασε και έδειξε με έργα και όχι με λόγια πως με θέλει και έχει μεγάλους στόχους. Ο Πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος με επισκέφθηκε ο ίδιος και αρχικά μου ανακοίνωσε το ενδιαφέρων της ομάδας του. Έπειτα από αυτό ο Πέτρος Ραουζαίος ήταν αυτός που με έπεισε να πάρω την οριστική μου απόφαση».

Τον «ΑΡΠΑΞΕ»

Ο Δεύτερος παίκτης αποκαλείτε και "Πιστολέρο", ο λόγος για τον Λιβανέζο τεχνίτη και ταχύτατο επιθετικό Γιάννη Ελκάντι, ο οποίος πέρυσι φορούσε την φανέλα του Αργοναύτη, πετυχαίνοντας 23 γκολ.

Η απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη αποτελεί ακόμη μια μεταγραφική επιτυχία του ΑΟ Σύρου, η διοίκηση του οποίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο, έδωσε μάχες με πολλές ομάδες προκειμένου να αποσπάσει το "ΝΑΙ" του παίκτη. Μάλιστα σε ρεπορτάζ που είχαμε αναρτήσει προ ημερών ο Γιάννης Ελκάντι ήταν στους μεταγραφικούς στόχους  των Νέων Ολυμπιακού Σύρου, από τους οποίους είχε δεχτεί και επίσημη πρόταση συνεργασίας.

elkantiΟ παίκτης σε δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades,gr, μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στον ΑΟ Σύρου, λέγοντας: « Είχα πολλές προτάσεις… μάλιστα η μία ήταν από τη Σύρο και πιο συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό Σύρου. Στο τέλος το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να συνεχίσω σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους, όπως είναι ο ΑΟ Σύρου. Η νέα μου ομάδα γνωρίζω ότι είναι η μεγαλύτερη στο νησί και μια από τις ιστορικότερες στις Κυκλάδες».

Κλείνοντας ο Ελκάντι, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην ομάδα του τον Αργοναύτη, τονίζοντας: « Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Φαραντάκη για την βοήθεια τους. Μεγάλωσα στην οικογένεια του Αργοναύτη, αλλά ο τελευταίος χρόνος ήταν ο καλύτερος, εύχομαι στον Αργοναύτη ότι το καλύτερο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ελκάντι το 2005 έχει αγωνιστεί στην u19 του Ολυμπιακού Πειραιώς , όπου με προπονητή τον Σίνισα Γκόγκιτς ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου, σχετικά με την παρουσίαση των δύο παικτών.

 

Δείτε ορισμένα γκολ από τον Ιάκωβο Σταματίου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares