Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 14:22

ΑΟ Σύρου: Έβαλε «ΣΤΟΠ…ερ» στην άμυνα

Ένας ακόμη ποιοτικός ποδοσφαιριστής προστέθηκε σήμερα στο ρόστερ του ΑΟ Σύρου, ο λόγος για τον ύψους 1,93 κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Μητσόπουλο, ο οποίος με τις εικόνες που «κουβαλά» από μεγαλύτερες κατηγορίες αναμένεται να προσδώσει την απαιτούμενη ποιότητα στην αμυντική γραμμή των Συριανών.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου

Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την Απόκτηση του 1,93μ Κεντρικού αμυντικού Μητσόπουλου Δημήτριου. Ο έμπειρος νεαρός αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιο του στον Α.Ο. Σύρου. Η απόκτηση του Μητσόπουλου Δημήτριου προσδίδει ιδιαίτερη ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν της ομάδας μας.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή Μητσόπουλου Δημήτριου.

Τον νεαρό στόπερ αν και μόλις 24 ετών τον διακρίνει αρκετή εμπειρία και ποιότητα αφού όλες οι ομάδες που έχει αγωνισθεί έως σήμερα ήταν ομάδες Δ΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε στην Ελπίδα Αγρινίου(Ακαδημίες ποδοσφαίρου) για να μεταγραφεί στην συνέχεια στον Παναιτωλικό (για 1 χρόνο) τον Σαρωνικό Αίγινας (1 χρόνο) τον Νηρέα Πάρου (1 χρόνο) τον Α.Ο. Θήβας (2 χρόνια) τον Αμφίλοχο Αμφιλοχίας (1 χρόνο) και φέτος στον Ναυπακτιακό Αστέρα (όπου προκρίθηκαν σε αγώνες μπαράζ για την Άνοδό τους στην Γ΄Εθνική) και το 2013-2014 στον Α.Ο. Σύρου

Του ευχόμαστε ολόψυχα Καλορίζικος , με μία γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά και μέσα από τον Α.Ο.Σύρου να εκπληρώσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα. Τέλος του ευχόμαστε η κάθε στιγμή στην ομάδα μας να του είναι μία νέα ευχάριστη εμπειρία και να αισθανθεί απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να αγωνισθεί στην ομάδα μας.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                 ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                             ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για την μεταγραφή του στον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Κοινή Γνώμη" Σταύρο Μαυράκη:

«Αρχικά μίλησα με τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Πούλο, το οποίο τον γνωρίζω αρκετά καλά, όπου και μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας. Ο κ. Πούλος με ενημέρωσε ότι ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημαMITSOPOYLOS και η άνοδος της Γ' Εθνικής. Από την πλευρά μου επειδή κάνω συνεχώς πρωταθλητισμό, μου άρεσε το πλάνο της ομάδας και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσω με τους ανθρώπους του Α.Ο. Σύρου, συμφώνησα από την αρχή. Γνωρίζω αρκετά καλά την ομάδα της Σύρου, ξέρω ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο με τους περισσότερους τίτλους στις Κυκλάδες, αλλά και ότι έχει αγωνισθεί δύο χρονιές στη Β' Εθνική”. Στην ερώτηση αν έχει ενημερωθεί από τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στον Α.Ο. Σύρου, ο Μητσόπουλος είπε: “Μιλάω σε καθημερινή βάση τόσο με τον τεχνικό Μάκη Πούλο, όσο και με τον Γενικό Αρχηγό Άκη Πύργο, όπου και οι δύο με ενημερώσουν καθημερινά για τις εξελίξεις της ομάδας. Γνωρίζω πολύ καλά για τις μεταγραφές που έχουν γίνει, ξέρω κάποια παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα προσωπικά και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και στο τέλος να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Τα παιδιά που θα έρθουν είναι έμπειρα, πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και με τη σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares