Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 14:58

«Άρπαξε» και τον Βελέντζα.

Ακόμα μία μεταγραφή για τον ΑΟ Σύρου ολοκληρώθηκε χθες. Ο λόγος για τον συριανό ποδοσφαιριστή Γιώργο Βελέντζα, που μετά τον Αστέρα Σύρου, θα φορέσει τη νέα χρονιά την "Κυανοκίτρινη" φανέλα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Βελέντζας είχε ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο από τα παιδικοεφηβικά τμήματα του ΑΟ Σύρου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Άνω Σύρο, από όπου πριν ξαναγυρίσει έκανε ένα πέρασμα από τον ΑΟ Πάγου. Ο τελευταίος σταθμός του παίκτη ήταν ο Αστέρας Σύρου, όπου οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον, τόσο του Αίαντα Σύρου, όσο και του ΑΟ Σύρου.

Μάλιστα ο παίκτης είχε δεχτεί την πρώτη κρούση από τον Αίαντα Σύρου, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία, μέχρι τη στιγμή που η Διοίκηση του ΑΟ Σύρου έκανε την κίνηση "ΜΑΤ", του «χτύπησε την πόρτα» και ο παίκτης χωρίς να το σκεφτεί πολύ είπε το "Ναι".

Μάλιστα ο Γιώργος Βελέντζας, αμέσως μετά τη συμφωνία του με τον ΑΟ Σύρου, φανέρωσε τα αισθήματα του, αναρτώντας στην προσωπική του ιστοσελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την εξής φράση: «Και μόνο που θα φορέσω τη φανέλα του ΑΟΣ μου φτάνει».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΣ ο Γιώργος Βελέντζας είπε: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος, που μετά από πολλά χρόνια θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του ΑΟ Σύρου. Όποια πρόταση και να είχα δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι αυτή του ΑΟΣ. Με υγεία πάνω από όλα και σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares