Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 16:00

Τρεις Κιμωλιάτες στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων!

Δυο αδέλφια και ένα ξάδελφος από την Κίμωλο, έχουν γίνει αυτή την μεταγραφική περίοδο, το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και άλλων ομάδων.

Πρόκειται για τους Μανόλη, Νίκο και Λάμπρο Μουστάκα από την πανέμορφη Κίμωλο που έχουν ξετρελάνει με την απόδοσή τους πολλούς συλλόγους.

Ο 16χρονος Μανώλης και ο Νίκος που είναι 17 χρονών είναι αδέλφια ενώ ο Λάμπρος είναι στα 19 του.

 

Ο Μανόλης με τον Νίκο παίζουν στην Οδηγήτρια στο Α’ τοπικό Πειραιά και ο Λάμπρος στον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

 

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Βενιαμίν της παρέας… τον Μανόλη και τον ρωτήσαμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες: «είχαμε κάποιες προτάσεις αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι επίσημο».

ao-kimolou-2012-1

Θα είμαστε κοντά στον ΑΟ Κιμώλου…

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Μανόλη για τον ΑΟ Κιμώλου που αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα Μήλου: «Τον ΑΟ Κιμώλου όσο μπορώ μαθαίνω πως πάει, αν και δεν είναι τόσο εύκολο αφού λείπω από το νησί. Εννοείται πως αν η ομάδα του νησιού μας δήλωνε συμμετοχή στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων θα είχε την απόλυτη στήριξη από εμάς και θα βοηθούσαμε και οι τρεις»

 

Θα έπαιζα σε κυκλαδίτικη ομάδα…

Όσο αφορά στο ενδεχόμενο να έπαιζε σε μια ομάδα των Κυκλάδων μας είπε: «Φυσικά και με ενδιαφέρει. Παρακολουθώ το κυκλαδίτικο πρωτάθλημα και γνωρίζω αρκετά πράγματα για τις ομάδες. Με έχει εντυπωσιάσει ότι προσελκύουν έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές»

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares