Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 11:22

Και ο Κόκκαλης στο πλάι του Α.Ο.Σ.

Ακόμα ένας συνοδοιπόρος δήλωσε την έμπρακτη στήριξη του στην προσπάθεια του Α.Ο. Σύρου. Αυτή τη φορά ο κύριος Κόκκαλης και η εταιρία του "ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ" θα είναι ένας από τους επίσημους υποστηρικτές του Α.Ο. Σύρου.

Ο Α.Ο. Σύρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του με το παρακάτω δελτίο τύπου.

"Αξιότιμε κ.Κόκκαλη θεωρούμε υποχρέωσή μας όπως θερμά σας ευχαριστήσουμε για την ιδιαιτέρως αξιόλογη και αμέριστη προσφορά σας προς την ομάδα μας κατά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2013-2014.

Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα ποδοσφαίρου στην παρούσα δεδομένη δυσμενή οικονομική κατάσταση να υπάρχουν υγιείς χορηγοί-επιχειρήσεις όπως εσείς που να στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο ποδόσφαιρο που τόσο μαστίζεται απ’την οικονομική κρίση και μάλιστα στον πλέον δύσκολο νομό της χώρας όπως ο δικός μας.

Η αξιολογότατη αυτή παροχή σας στην Ιστορικότερη ομάδα του νησιού μας , αλλά και του νομού μας στον Α.Ο.ΣΥΡΟΥ μας δίνει σημαντικότατη βοήθεια στο να ανταπεξέλθουμε στις αθλητικές μας δραστηριότητες , που χωρίς την σπουδαία σας αυτή βοήθεια θα ήταν πολύ δύσκολο στο να ανταπεξέλθουμε στο έργο μας.

Με την πλέον αξιότιμη και ιδιαιτέρως αξιόλογη αυτή προσφορά σας αποδεικνύετε εμπράκτως την αγάπη σας για τον αθλητισμό και ιδιαιτέρως για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα μας καθώς επίσης και το ότι αν υπάρχει ευαισθησία και θέληση για προσφορά μπορούν να πραγματοποιηθούν πάρα πολλά πράγματα.

Γι’ αυτούς τους λόγους σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!

Σας ευχαριστούμε θερμότατα κ.Κόκκαλη Κων/νε.

Ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ μαζί με την "ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΩΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ – ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ" μπορούν να γράψουν ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ είναι ιδιαίτερα Υπερήφανος που έχει ως Μέγα Χορηγό και Συμπαραστάτη του για το 2013-2014 την "ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΩΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ" ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ".    

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ

                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     

                                   ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares